ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

AIG Easy Repair:Εύκολος δρόμος για την αποκατάσταση ζημιών του αυτοκινήτου

15:22 - 05 Μαρ 2018 | ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
AIG Easy Repair:Εύκολος δρόμος για την αποκατάσταση ζημιών του αυτοκινήτου
Το αυτοκίνητό μας, ένα εργαλείο που εξυπηρετεί την καθημερινότητα μας και διευκολύνει τις μετακινήσεις μας.

Η καθημερινή μας όμως αυτή μετακίνηση στους δρόμους της πόλης μας εκθέτει σε πολλούς κινδύνους, ένας από τους οποίους είναι και το τροχαίο ατύχημα. Είτε η ζημιά αφορά ένα απλό γδάρσιμο, είτε κάτι πολύ πιο σοβαρό θα κληθούμε να το επισκευάσουμε.

Έτσι ξεκινάει μια διαδικασία που για πολλούς από εμάς δεν είναι εύκολη: πιο συνεργείο να διαλέξω; θα πάρω όχημα αντικατάστασης; ποια είναι η διαδικασία με την ασφαλιστική; πως ξέρω ότι θα κάνουν καλή δουλειά; Αυτά και άλλα πολλά εύλογα ερωτήματα γεννιούνται τη στιγμή εκείνη, που δεν έχουμε απαραίτητα ούτε το χρόνο να ασχοληθούμε ούτε τη γνώση να το κάνουμε σωστά.

Λύση σε αυτό το πρόβλημα έρχεται να δώσει στους ασφαλισμένους της η AIG μέσα από το πρόγραμμα επιλεγμένων συνεργείων επισκευής Easy Repair. Παρέχοντας πρόσβαση σε ένα ευρύ δίκτυο από συνεργαζόμενα συνεργεία, η εταιρία σε συνεργασία με τα συνεργείο που θα επιλεγεί, αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία μέχρι το αυτοκίνητο του ασφαλισμένου να επισκευαστεί πλήρως.

Αναλυτικά σε περίπτωση ζημιάς παρέχει:

  • Πρόσβαση σε δίκτυο επιλεγμένων συνεργείων
  • Δυνατότητα παραλαβής και παράδοσης του οχήματός, από και προς τον χώρο του ασφαλισμένου
  • Απαλλαγή απ’ όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες
  • Δυνατότητα παροχής αυτοκινήτου εξυπηρέτησης για όσο διαρκέσει η επισκευή του αυτοκινήτου
  • Εγγύηση της ποιότητας εργασίας από το συνεργείο και έλεγχος όλων των σταδίων επισκευής του
  • Δυνατότητα επισκευής του οχήματός, χωρίς ο ασφαλισμένος να εκταμιεύσει χρήματα
  • Καθαρισμός του αυτοκινήτου πριν την παράδοσή του

Μιλήσαμε με τον κύριο Πάνο Παγώνα, Claims Operations & Technical Controller Lead, στην AIG Hellas, ο οποίος μας είπε:

«Στην AIG, επικεντρωνόμαστε στην παροχή βέλτιστων υπηρεσιών προς τους πελάτες μας, ειδικότερα την στιγμή που θα μας χρειασθούν για περιπτώσεις ζημιάς. Ο πελάτης που θα επιλέξει τις υπηρεσίες συνεργαζόμενων συνεργείων του προγράμματος Easy Repair της AIG, επιλέγει έναν εύκολο δρόμο αποκατάστασης της ζημιάς του. Ο στόχος μας είναι γλιτώσουμε τους ασφαλισμένους μας από κόπο, χρόνο και χρήμα προσφέροντας λύσεις απλές και παράλληλα ολοκληρωμένες. Το ευρύ δίκτυό μας από ελεγμένα και αξιόπιστα συνεργεία που αξιολογείται και ανανεώνεται διαρκώς, σε συνδυασμό με την δική μας συμβουλευτική εξυπηρέτηση, εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επιλέγουμε μαζί με τους ασφαλισμένους μας το καταλληλότερο συνεργείο επισκευής του οχήματός τους, τους ενημερώνουμε για τη διαδικασία και εξέλιξη της επισκευής του και αναλαμβάνουμε όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες. Παράλληλα, σε συνεργασία με το συνεργείο δίνουμε μια σειρά επιπλέον προνομίων προκειμένου να διευκολύνουμε τον πελάτη μέχρι την παραλαβή του οχήματός του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο ασφαλισμένος μας είναι να παραλάβει το όχημά του επισκευασμένο! Γι αυτό άλλωστε και οι δείκτες ικανοποίησης των πελατών μας είναι πολύ υψηλοί και αγγίζουν το 90%».

Τελευταία τροποποίηση στις 09:48 - 06 Μαρ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.