ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φυσικές καταστροφές και Airbnb φέρνουν κοντά ΠΟΜΙΔΑ και Anytime

17:21 - 04 Οκτ 2018 | ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
Φυσικές καταστροφές και Airbnb φέρνουν κοντά ΠΟΜΙΔΑ και Anytime
Από τις αρχές Σεπτεμβρίου η Anytime στο πλαίσιο μακράς συνεργασίας, που έχει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ) με την ΙNTERAMERICAN, προσφέρει προνομιακή ασφάλιση ακίνητης περιουσίας για όλα τα μέλη της Ομοσπονδίας. Οι φυσικές καταστροφές αλλά και οι κίνδυνοι φθορών λόγω των βραχυχρόνιων ενοικιάσεων μέσω Aribnb κι άλλων πλατφορμών, είναι προφανές ότι οδηγούν τους ιδιοκτήτες σε αναζήτηση ασφαλιστικών δικλείδων για τις περιουσίες τους.

Πιο συγκεκριμένα η Anytime παρέχει στα μέλη της ΠΟΜΙΔΑ διαφορετικού τύπου on line προγράμματα, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της, με ασφαλιστικές καλύψεις μεγάλου φάσματος κινδύνων για τις κατοικίες τους. Τα προγράμματα χαρακτηρίζονται από προνομιακό ασφάλιστρο, ευελιξία στην επιλογή καλύψεων, διαφάνεια στους όρους και αυτόματη έκδοση συμβολαίου.

"Το κύρος και η αξιοπιστία της INTERAMERICAN  διασφαλίζει την υπεύθυνη διαχείριση κάθε περιστατικού για καλυπτόμενες ζημιές, με αμεσότητα στην εξυπηρέτηση, γρήγορη και ξεκάθαρη διαδικασία αποζημίωσης. Ταυτόχρονα, η ΠΟΜΙΔΑ παρέχει επιπλέον, σε κάθε ασφαλισμένο στην Anytime σημαντικά μειωμένη συνδρομή στην Ομοσπονδία, ως μέλος" αναφέρει σχετική ανακοίνωση που καταλήγει:

"Η ασφάλιση της κατοικίας προβάλλει σήμερα επιτακτικά ως βασική ανάγκη προστασίας του πιο σημαντικού περιουσιακού στοιχείου, που είναι εκτεθειμένο σε ποικίλους κινδύνους, με αυξανόμενα τα καταστροφικά φαινόμενα (πυρκαγιές, πλημμύρες κ.ά.). Είναι χαρακτηριστικό ότι η INTERAMERICAN κατέβαλε, μόνο κατά το 2017, αποζημιώσεις 12,4 εκατ. ευρώ για ανάλογες ζημιές κτηρίου/περιεχομένου σε κατοικίες και επιχειρήσεις.  Τη δυνατότητα ασφάλισης με τα προγράμματα Anytime της INTERAMERICAN έχουν τα παλαιά και τα νέα μέλη της ΠΟΜΙΔΑ, τα οποία μπορούν εύκολα να ενημερωθούν και να εγγραφούν μέσω των ιστοσελίδων www.pomida.gr και www.anytime.gr".

Γιώργος Αλεξάκης
Τελευταία τροποποίηση στις 17:29 - 04 Οκτ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.