ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ταξιδέψτε με ασφάλεια με την κάλυψη της AIG

08:00 - 20 Μαϊ 2019 | ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
Ταξιδέψτε με ασφάλεια με την κάλυψη της AIG
Ένα ταξίδι, είτε προσωπικό είτε επαγγελματικό, σημαίνει και την απομάκρυνση κοντινή ή μακρινή από τον τόπο μας στον οποίο αισθανόμαστε την ασφάλεια της κατοικίας μας, του εργασιακού μας χώρου καθώς και του οικογενειακού και επαγγελματικού μας περιβάλλοντος. Συνεπώς είναι καλό να οργανώνεται σωστά προκειμένου να πραγματοποιηθεί όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα και να αποφύγουμε δυσάρεστες εξελίξεις τις οποίες δύσκολα μπορούμε να προβλέψουμε. Μια ανατροπή στα σχέδιά μας μπορεί να προκαλέσει αναστάτωση στο ταξίδι μας αλλά και να μας επιβαρύνει με κόστη τα οποία δεν είχαμε υπολογίσει.

Το να είναι κανείς σίγουρος ότι το προγραμματισμένο ταξίδι του είναι πλήρως εξασφαλισμένο, ακόμη και αν συμβεί κάποιο απρόοπτο γεγονός  και το οποίο μπορεί να αντιμετωπιστεί από έναν έμπιστο συνεργάτη όπως η AIG, 24 ώρες και 365 μέρες το χρόνο, οπουδήποτε στον κόσμο, δίνει μια μεγαλύτερη αίσθηση χαλάρωσης και απόλαυσης του ταξιδιού. H ασφαλιστική κάλυψη της ΑIG είτε ταξιδεύουμε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για αναψυχή και τουρισμό, μας παρέχει υψηλή κάλυψη από τη στιγμή που αποχωρούμε από το χώρο διαμονής μας, μέχρι και τη στιγμή της επιστροφής στη μόνιμη κατοικία μας.

Η πιθανότητα να πάει κάτι στραβά σε ένα ταξίδι είναι ιδιαίτερα μεγάλη και διαφέρει ανάλογα με τον προορισμό και την διάρκεια του ταξιδιού. Μια χαμένη βαλίτσα, ένα αεροπλάνο που καθυστέρησε, μια ξαφνική ασθένεια, ή κάποιο ατύχημα, μπορούν να χαλάσουν τις διακοπές μας ή να αποβούν «ακριβά» για εμάς τους ίδιους ή την επιχείρησή μας άσχετα με το πόσο μικρά ή μεγάλα είναι τα συμβάντα. Η AIG και το παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών της σε 180 χώρες προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα ταξιδιωτικών καλύψεων και υπηρεσιών σε μεμονωμένους ταξιδιώτες, σχολικές εκδρομές, ομαδικά ταξίδια εργαζομένων σε επιχειρήσεις αλλά και ταξιδιωτικά πρακτορεία με διάρκεια ισχύος των ταξιδιωτικών συμβολαίων από 1 έως 180 ημέρες, σύμφωνα με τη διάρκεια του κάθε ταξιδιού

Για τη σίγουρη επιτυχία του ταξιδιού, η AIG παρέχει μια σειρά από υπηρεσίες στις οποίες όλοι οι ασφαλισμένοι με τα προγράμματα της AIG έχουν πρόσβαση στην  παγκόσμια υπηρεσία AIG Travel. Μέσω αυτής, οι ασφαλισμένοι της AIG μπορούν να καλέσουν από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, όλο το 24ωρο και να λάβουν τις απαραίτητες οδηγίες και πληροφορίες για ιατρική βοήθεια στο τόπο διαμονής τους αλλά και την –κατά περίπτωση- εγγύηση ή πληρωμή των νοσοκομειακών ή ιατρικών εξόδων τους.

Με πολύ χαμηλό κόστος ασφάλιστρου που ξεκινά από €16,73 ευρώ ανά άτομο για ταξίδι στην Ευρώπη διάρκειας επτά ημερών, αλλά και υψηλά όρια στις καλύψεις που φτάνουν μέχρι και τις 300.000 ευρώ για ιατροφαρμακευτικές δαπάνες, κάθε ταξιδιώτης έχει την δυνατότητα να διαλέξει μεταξύ των διαθέσιμων προγραμμάτων ταξιδιωτικής ασφάλισης που παρέχει η AIG μέσα από το πρόγραμμα Travel Guard, διαλέγοντας από τα πακέτα Value, Silver, Gold και VIP, ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες και ανάγκες του. Τα πακέτα προσφέρουν καλύψεις για δαπάνες λόγω καθυστέρησης αναχώρησης πτήσης, δαπάνες καθυστέρησης άφιξης αποσκευών, απώλεια αποσκευών, δαπάνες διακοπής ταξιδιού από ατύχημα ή ασθένεια, ιατροφαρμακευτικά έξοδα, απώλεια ζωής & μόνιμη ολική ή μερική ανικανότητα από ατύχημα, δαπάνες έκτακτης διακομιδής, μεταφοράς σορού, επείγον οικογενειακό ταξίδι μετά από ατύχημα ή ασθένεια, προσωπική αστική ευθύνη, πειρατεία καθώς και παγκόσμια υπηρεσία 24ωρης βοήθειας.

Η διαδικασία της ασφαλιστικής κάλυψης ενός ταξιδιού είναι το ίδιο απλή με τη διαδικασία του προγραμματισμού του ίδιου του ταξιδιού, αν όχι απλούστερη. Το να προχωρήσει κανείς σε ταξιδιωτική ασφάλιση μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ ενός επιτυχημένου ή αποτυχημένου ταξιδιού. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά, οι ενδιαφερόμενοι ταξιδιώτες μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της AIG Hellas  (https://www.aig.com.gr/) ή να επικοινωνήσουν με έναν από τους συνεργάτες του Ομίλου.

Της Κοκκίου Ανδριάννας, Senior Underwriter Personal Insurance, AIG

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.