ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ευρωπαϊκή Πίστη: Το 1ο workshop για τα παιδιά των εργαζομένων

12:27 - 07 Οκτ 2019 | ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο workshop με τίτλο “Embrace Your Future”, που διοργάνωσε η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη, για τα παιδιά των εργαζομένων της Εταιρίας.

Η θεματολογία του σεμιναρίου αφορούσε στη σωστή προετοιμασία και σύνταξη βιογραφικού, στην εξοικείωση με την πλατφόρμα επαγγελματικής δικτύωσης “LinkedIn”, καθώς και στην προετοιμασία για τη διαδικασία συνεντεύξεων, με τη χρήση ειδικών τεχνικών προσομοίωσης.

Κατά τη διάρκεια του workshop, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας, κος Χρήστος Γεωργακόπουλος, μίλησε στους νέους για το όραμά και τις αξίες που τον καθοδηγούν στην επαγγελματική του πορεία, ενώ ο Γενικός Διευθυντής Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών, κος Στέφανος Βερζοβίτης, μίλησε στα νέα παιδιά για τα επαγγέλματα του μέλλοντος και τις εναλλακτικές διαδρομές καριέρας.

Η διοργάνωση του workshop αποτελεί μία πρωτοβουλία της Α.Ε.Γ.Α Ευρωπαϊκή Πίστη, που στόχο έχει να σταθεί κοντά στα νέα παιδιά, κατανοώντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν κατά την προσπάθεια ένταξής τους στην επαγγελματική ζωή, να τους καθοδηγήσει στα πρώτα βήματα τους σε αυτή, και να μπορέσει να δώσει λύση στις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους.

Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.