ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

City Insurance- Κορονοϊός: Έξυπνες λύσεις διευθέτησης αστικής ευθύνης οχημάτων

06:12 - 24 Μαρ 2020 | ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
City Insurance- Κορονοϊός: Έξυπνες λύσεις διευθέτησης αστικής ευθύνης οχημάτων
Στο πλαίσιο της πανδημίας του κορονοϊού, η μεγαλύτερη ασφαλιστική στη Ρουμανία, η City Insurance, προσφέρει στην αγορά την εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας Cityins Claims Assist, που επιτρέπει τη διευθέτηση αστικής ευθύνης οχημάτων (RCA) και κάλυψης φυσικής ζημίας οχημάτων (CASCO) με ηλεκτρονικό τρόπο.

Με στόχο τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων της εν μέσω της πανδημίας COVID-19, η ασφαλιστική-αντασφαλιστική εταιρεία City Insurance, η κορυφαία εταιρεία στην αγορά γενικής ασφάλισης της Ρουμανίας από την πρώτη στιγμή έχει ενεργοποιήσει εργασία εξ αποστάσεως σε ευρεία κλίμακα και υποστηρίζει τους ανθρώπους της έτσι ώστε να είναι 100% λειτουργικοί από κάθε γωνιά του κόσμου προσφέροντας τις υπηρεσίες τους.

Λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη θέσπισης μέτρων για την πρόληψη της εξάπλωσης του κορονοϊού (COVID-19), City Insurance, έχει λανσάρει στη ρουμανική αγορά την CityinsClaimsAssist, μια εφαρμογή που εκμηδενίζει την ανάγκη επίσκεψης στο χώρο του ασφαλιστή ή σε εξουσιοδοτημένα κέντρα, περιορίζοντας έτσι την άμεση επαφή με άλλα άτομα και μειώνοντας παράλληλα το χρόνο που απαιτείται για τη συμπλήρωση των απαιτούμενων δηλώσεων ζημίας RCA (αστικής ευθύνης οχημάτων) και CASCO (κάλυψης φυσικής ζημίας οχημάτων). Η εφαρμογή CityinsClaimsAssist απευθύνεται σε όλους τους πελάτες της εταιρείας, μεσίτες και τραυματίες, ενώ είναι διαθέσιμη τόσο σε Android (Google Play) όσο και σε iOS (App Store).

Το κύριο πλεονέκτημα της εφαρμογής είναι ο διακανονισμός οποιουδήποτε τύπου αξίωσης ζημίας RCA και CASCO, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, ακόμη και επιτόπου, στο σημείο που πραγματοποιήθηκε το συμβάν. Μέσω της εφαρμογής CityinsClaimsAssist για κινητές συσκευές, κάθε χρήστης επωφελείται από την απλοποιημένη διαδικασία αποζημίωσης, γρήγορα και 100% ηλεκτρονικά.

«Στο πλαίσιο της πανδημίας του κορονοϊού, η αποστολή μας είναι να προστατεύσουμε και να υποστηρίξουμε τους πελάτες, τους ανθρώπους που έχουν τραυματιστεί ως αποτέλεσμα τροχαίου συμβάντος, και τους εργαζόμενούς μας, με ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο. Μέσω αυτής της εφαρμογής, απλοποιούμε και συντομεύουμε τη διαδικασία για την αναγνώριση και την περαιτέρω διευθέτηση μιας δήλωσης ζημίας. Το CityinsClaimsAssist προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα ελέγχου και υποστήριξης, βήμα προς βήμα, καθώς επίσης πρόσβασης, οποιαδήποτε στιγμή, στη δήλωση ζημίας τους. Η λειτουργικότητα και η ασφάλεια της εφαρμογής έχουν ήδη δοκιμαστεί με πάνω από 20.000 δηλώσεις ζημιών, συνεπώς σήμερα είμαστε σε θέση να παρέχουμε στο κοινό ένα ασφαλές εργαλείο. Το οφείλουμε στους πελάτες, τους δικαιούχους και τους ανθρώπους μας, να αναπτύξουμε και να εφαρμόσουμε λύσεις με τον πλέον ασφαλή και γρήγορο τρόπο, αποφεύγοντας έτσι την άμεση επαφή, ειδικά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Renato Szilagyi, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της City Insurance.

 
 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.