ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Κούμπας και η Marfin

14:09 - 04 Ιουλ 2007 | ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
Σε διάψευση προβαίνει η Κούμπας περί περαιτέρω συνεργασίας με τον όμιλο της Marfin σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο και κοινοποιήθηκε στο Χ.Α. Όπως αναφέρεται, η Κούμπας Συμμετοχών επιβεβαιώνει την συμμετοχή της στην Marfin Popular Bank, με συνολικό αριθμό μετοχών 1.450.000 στις 3/7/2007.

Eπίσης, επιβεβαιώνει την συμμετοχή της στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Marfin Investment Group με 20.000.000 ευρώ.

Το ίδιο ισχύει και για την θυγατρική Γιουρομπρόκερς στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της MIG με 5.000.000 ευρώ.

Η θυγατρική εταιρεία Γιουρομπρόκερς διατηρεί επαγγελματικές σχέσεις με την ασφαλιστική αγορά λόγω της ιδιότητας της ως μεσίτης ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων, χωρίς αυτό να δημιουργεί "υποψίες" για ιδιαίτερες σχέσεις με την Marfin Popular. Πάντως, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η Κούμπας Συμμετοχών κατά πάγια πρακτική της προβαίνει σε έγκαιρες και επίσημες ανακοινώσεις προς τις χρηματιστηριακές αρχές και το επενδυτικό κοινό.

Πληροφορίες, οι οποίες έχουν δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και δεν περιλαμβάνονται στις επίσημες ανακοινώσεις της εταιρείας διαψεύδονται κατηγορηματικά και δεν πρέπει να λαμβάνονται υπόψη από το επενδυτικό κοινό.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.