ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανάπτυξη και ενίσχυση των χονδρικών πωλήσεων και Franchising της ΑΤΛΑΝΤΙΚ με αυτόνομη παρουσία στην Κρήτη

16:30 - 13 Ιαν 2009 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Το 2009 αποτελεί την αρχή της αυτόνομης ανάπτυξης των χονδρικών πωλήσεων και franchising της ΑΤΛΑΝΤΙΚ στην Κρήτη. Έχοντας μια σαφή και εμπεριστατωμένη εικόνα για την συγκεκριμένη αγορά μετά από συστηματική έρευνα κατά την τριετία 2005 - 2008 μέσω συνεργασίας με τοπική εταιρεία, η ΑΤΛΑΝΤΙΚ επενδύει στην κρητική αγορά με απευθείας παρουσία. Στόχος μας είναι η μεγαλύτερη αξιοποίηση των προοπτικών που δημιουργούνται καθώς και η εδραίωση της θέσης μας με την κάλυψη των απαιτήσεων που υπάρχουν για υποδομές.
Οι υποδομές logistics για την τροφοδοσία και τον ανεφοδιασμό τόσο της χονδρικής όσο και των συνεργατών franchise έχουν ανατεθεί στην εταιρεία ΩΜΕΓΑ ως 3PL συνεργάτη για το ξηρό φορτίο. Η έδρα των εγκαταστάσεων βρίσκεται στην βιομηχανική ζώνη Ηρακλείου σε κτιριακές εγκαταστάσεις 3000 τ.μ. που περιλαμβάνουν όλες τις υποδομές ενός σύγχρονου κέντρου logistcs. Η ΑΤΛΑΝΤΙΚ θέτει την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της σε προτεραιότητα, γι' αυτό έχει φροντίσει να διασφαλίσει την αδιάλειπτη και βέλτιστη λειτουργία του συστήματος logistics αλλά και του δικτύου της συνολικά. Γι' αυτό, θα δημιουργήσει ξεχωριστό εμπορικό τμήμα στην Κρήτη υπό τον κο Μαρίνο Βυνιχάκη το οποίο θα χειρίζεται τα τοπικά θέματα. Το τμήμα αυτό θα στεγάζεται στις εγκαταστάσεις της ΩΜΕΓΑ. Το project της Κρήτης υπάγεται απ ευθείας στον Γενικό διευθυντή Χονδρικής της ΑΤΛΑΝΤΙΚ κύριο Ιωάννη Πηλίδη και θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα έργα για το 2009.
Η ΩΜΕΓΑ θα αναλάβει όλο το κομμάτι της εκτέλεσης των παραγγελιών και της τροφοδοσίας των μελών μας για το ξηρό φορτίο, ενώ η τροφοδοσία των προϊόντων κατάψυξης και συντήρησης θα γίνεται από την κεντρική αποθήκη των Αθηνών απ' ευθείας προς τα μέλη του δικτύου μας.
Η ΩΜΕΓΑ είναι μια από τις πλέον ανταγωνιστικές εταιρίες logistics στην Ελλάδα με περισσότερα από 35 χρόνια παρουσίας στον χώρο. Διαθέτει σημαντικές εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν στεγασμένες αποθήκες συνολικής έκτασης 32.000 μ2, πλήρως εξοπλισμένες με WMS, RF και Barcodes. Η εμπειρία της ΩΜΕΓΑ, ο σύγχρονος εξοπλισμός της και το εκτενές δίκτυό της σε όλη την Ελλάδα διασφαλίζουν την αξιοπιστία και έγκαιρη ανταπόκριση του δικτύου της ΑΤΛΑΝΤΙΚ στις ανάγκες των πελατών μας.
Η αγορά της Κρήτης αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική αγορά για την ΑΤΛΑΝΤΙΚ που στοχεύει διαρκώς στην διεύρυνση του δικτύου της αλλά και την εξέλιξη των υπηρεσιών της. Η ανάπτυξη αυτόνομου δικτύου χονδρικής πώλησης και franchising μέσα στο 2009 είναι αποτέλεσμα αυτής ακριβώς της επενδυτικής και αναπτυξιακής στρατηγικής της εταιρείας.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.