ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ε.Κ.: Ok για ΑΜΚ της Alapis και διαγραφή των μετοχών της Multirama

18:40 - 24 Αυγ 2009 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας «ΑLAPIS ΑΒΕΕ»για τη δημόσια προσφορά μετοχών με αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου και την εισαγωγή των νέων μετοχών στο Χ.Α., ενέκρινε κατά τη σημερινή 520η/24.8.2009 συνεδρίασή του το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Επιπλέον, κατά τη σημερινή συνεδρίαση εγκρίθηκαν:

• Το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας «S & Β Βιομηχανικά Ορυκτά ΑΕ» για τη δημόσια προσφορά μετοχών με αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου και την εισαγωγή των νέων μετοχών στο Χ.Α.

• To περιεχόμενο του πληροφοριακού δελτίου σχετικά για την υποχρεωτική δημόσια πρόταση της εταιρίας «ISQuare ΑΕ» προς τους μετόχους της εταιρίας «RAINBOW AE».

• Tη διαγραφή από το Χ.Α. των μετοχών της εταιρίας «MULTIRAMA AEBE», μετά από απόφαση της γενικής συνέλευσης των μετόχων της.

• Την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της εταιρίας «ΣΕΙΡΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ» με έδρα την Αθήνα, μετά από απόφαση της γενικής συνέλευσης των μετόχων της.

Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο ενημερώθηκε για το περιεχόμενο του πληροφοριακού εγγράφου που αφορά στη συγχώνευση με απορρόφηση των εταιριών «ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΕ», «ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΚΟΡΩΝΙΣ ΑΕ» και «ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΛΕΣΒΟΥ ΑΕ» από την εταιρία «INTERFISH ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΕ» με αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.