ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Public: «Ανοίγει» τις δραστηριότητες στην Ελλάδα με 30 νέα καταστήματα

09:28 - 16 Οκτ 2012 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Έως το τέλος του 2013 πρόκειται να ανοίξουν 30 νέα καταστήματα Public τα οποία θα ανεβάσουν σε 50 τον συνολικό αριθμό των καταστημάτων.

Ο Όμιλος σκοπεύει να εκμεταλλευθεί την ευκαιρία που υπάρχει αυτή την εποχή στον κλάδο του real estate, με σημαντική μείωση των ενοικίων, προκειμένου να αποκτήσει παρουσία σε περιοχές και πόλεις όπου τα Public δεν διαθέτουν σήμερα καταστήματα, όπως ανέφερε στέλεχος του Ομίλου κατά την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ για τα εγκαίνια της εμπορικής συνεργασίας των καταστημάτων Pubic με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Wind.

 

«Θεωρούμε ότι υπάρχει ευκαιρία» σημείωσε χαρακτηριστικά τονίζοντας πάντως ότι δεν πρόκειται να γίνουν περιττά έξοδο ενώ σε σχέση με την συνεργασία με την Wind τόνισε ότι ο συνδυασμός των δύο εταιρειών θα προσφέρει συνολικές λύσεις στους καταναλωτές.

 

Από την πλευρά του ο εμπορικός διευθυντής της Wind κ. Αντώνης Τζωρτζακάκης τόνισε ότι η στρατηγική συνεργασία ολοκληρώνει την στρατηγική επιλογή της Wind η οποία συνεχίζει να επενδύει στις νέες τεχνολογίες χτίζοντας από αρχής ένα νέο δίκτυο.

 

Η στρατηγική συνεργασία των δύο εταιρειών προβλέπει την παρουσία της Wind σε όλα τα εμπορικά σημεία του Ομίλου εταιριών του Πάνου Γερμανού Multirama, Public και Getitnow.gr.

 

Η συμφωνία είναι 15ετούς διάρκειας, σε πρώτη φάση, με προοπτική ανανέωσης ενώ προβλέπει απόκτηση εως και 10% του μετοχικού κεφαλαίου της Wind από τον Όμιλο Πάνος Γερμανός μέσα στο χρονικό διάστημα 2013- 2016. Η μετοχική συμμετοχή πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη βάση συγκεκριμένων στόχων για τις συνδέσεις και τον τζίρο οι οποίοι πάντως δεν έχουν ανακοινωθεί.

 

Από τη συνεργασία αυτή υπολογίζεται ότι άμεσα δημιουργούνται τουλάχιστον 100 νέες θέσεις εργασίας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.