ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μέσα στο Φερβουάριο το όνομα του νέου αντιπροσώπου της Haier

10:48 - 31 Ιαν 2013 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Eτοιμάζεται να αλλάξει χέρια το σήμα Haier, το οποίο αν και διακινεί λευκές συσκευές, οι περισσότεροι καταναλωτές το γνωρίζουν από τα κλιματιστικά.

Οι πληροφορίες είναι ότι μέσα στο Φεβρουάριο αναμένεται να ακουστεί ο νέος αποκλειστικός αντιπρόσωπος του κινέζικου σήματος HAIER, που αν και χρόνια στην ελληνική αγορά δεν έχει κατακτήσει το μερίδιο που του αξίζει.

Μόλις πέρυσι σταμάτησε η διάθεση του σήματος στις λευκές συσκευές από τον όμιλο Μπενρουμπή. Οι συσκευές Haier πριν από κάποια χρόνια διατίθεντο από τον επιχειρηματία Ευαγγελάτο, ο οποίος αγόρασε και ανέπτυξε τον Κορασίδη.

Υπάρχουν και τα κλιμαστικά Haier που διατίθενται από την εταιρεία Υalco, κάτι που όμως αναμένεται να αλλάξει σύντομα. Sύμφωνα με πληροφορίες του Reporter, ο κολοσσός από την Κίνα ετοιμάζεται να καταγγείλει και αυτήν τη σύμβαση συνεργασίας. Και γιατί όχι, αφού μιλά με Έλληνα αντιπρόσωπο που και σοβαρός είναι και πανελλαδική κάλυψη μπορεί να πετύχει, ενώ θεωρείται και είναι leader στα φωτογραφικά είδη. Και το βασικότερο είναι ότι δεν... τάζει λαγούς με πετραχήλια...

Στις συζητήσεις του με τους ξένους έχει αναλύσει πλήρως την κατάσταση της ελληνικής αγοράς, αλλά και τον οξύ ανταγωνισμό που επικρατεί.

Πάντως στην πρώτη χρήση και αφού θα έχει όλη τη διάθεση του πακέτου Haier, θα μπορεί να πετύχει πωλήσεις στη χονδρική της τάξεως των 10 εκατ. ευρώ από περίπου 4 εκατ. ευρώ που είναι σήμερα.

Τελευταία τροποποίηση στις 18:18 - 31 Ιαν 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.