ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

O Kωτσόβολος... μπαίνει στα σούπερ μάρκετ

01:04 - 08 Μαρ 2013 | ΕΜΠΟΡΙΟ
O Kωτσόβολος... μπαίνει στα σούπερ μάρκετ
Πόστο στα σούπερ μάρκετ με σημεία shop in shop φέρεται να σχεδιάζει η αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών.

Πόστο στα σούπερ μάρκετ με σημεία shop in shop ακούγεται ότι έχει δρομολογήσει να πιάσει η λιανεμπορική αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών Κωτσόβολος. Οι πληροφορίες λένε, ότι η αρχή θα γίνει από κατάστημα σούπερ μάρκετ που δραστηριοποιείται στην Ανατολική Αττική. Σε επικοινωνία που είχαμε με διοικητικό στέλεχος της εταιρείας η απάντηση που λάβαμε είναι "ότι δεν μπορούμε να σας επιβεβαιώσουμε τίποτα και για κάθε νεώτερο με την πορεία μας θα ενημερώνουμε σχετικά".

Παρόλα ταύτα η δική μας πληροφόρηση είναι το συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ, ήδη έχει αποσύρει τα δικά του ηλεκτρικά που εμπορευόταν και αναμένει την είσοδο της Κωτσόβολος, που αναμένεται το αμέσως προσεχές διάστημα.

Το σίγουρο είναι ότι η Κωτσόβολος υπό τις παρούσες οικονομικές συνθήκες σκοπεύει να εκμεταλλευτεί το έπακρον τα πλεονεκτήματα που διαθέτει ως πρωταγωνιστής στην αγορά των ηλεκτρικών ειδών. Υπενθυμίζεται ότι η ιστορία του σήματος ξεκίνησε το 1950 από ένα απλό μαγαζί στην Αθήνα. Σήμερα λειτουργεί 97 καταστήματα και απασχολεί πάνω από 1.700 εργαζομένους. Από το Σεπτέμβριο του 2004, κάτοχος της πλειονότητας του μεριδίου ιδιοκτησίας της εταιρίας είναι ο Όμιλος Dixons.

Η Dixons plc είναι ένας από τους μεγαλύτερους Ευρωπαϊκούς ομίλους στην πώληση ηλεκτρικών ειδών. Ο Όμιλος εφαρμόζει μια πολιτική πολλαπλών καναλιών στη λιανική πώληση και το εμπόριο ηλεκτρικών ειδών, με περισσότερα από 1.300 καταστήματα και ηλεκτρονικά καταστήματα σε 28 χώρες, ενώ απασχολεί περίπου 40.000 εργαζόμενους. Κάθε χρόνο, περισσότεροι από 100 εκατομμύρια πελάτες πραγματοποιούν τις αγορές τους online και μέσα από τα καταστήματα του Ομίλου Dixons.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.