ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σύμπραξη Κωτσόβολου με την Μαρινόπουλος για τρία νέα καταστήματα

18:28 - 02 Απρ 2013 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Τη στρατηγική συνεργασία τους για τη δημιουργία τριών πρωτοποριακών shop-in-shop σημείων πώλησης της Κωτσόβολος σε ισάριθμα καταστήματα Carrefour στην Αττική ανακοίνωσαν η εταιρεία Μαρινόπουλος, λιανεμπορική αλυσίδα και αποκλειστική δικαιοδόχος των σημάτων Carrefour σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια και η Κωτσόβολος, αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «στα υπερμάρκετ Carrefour στο Μαρούσι, το Γέρακα και τον Άλιμο, τα οποία αποτελούν ένα πρωτοποριακό concept καταστημάτων για την ελληνική αγορά, διαμορφώνονται εξειδικευμένα, νέα καταστήματα shop-in-shop ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, με τη δύναμη και την τεχνογνωσία της Κωτσόβολος. Πλέον, οι πελάτες των συγκεκριμένων καταστημάτων, πέραν από τις ξεχωριστές υπηρεσίες, θα έχουν τη δυνατότητα να βρίσκουν στους νέους χώρους μία μεγάλη ποικιλία συσκευών από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές της αγοράς σε ανταγωνιστικές τιμές, τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης Support 360°, καθώς και την άριστη εξυπηρέτηση και εμπειρία αγορών, όπως ακριβώς και στα καταστήματα Κωτσόβολος.

 

To πρώτο κατάστημα της Κωτσόβολος στο υπερμάρκετ Carrefour στο Μαρούσι αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του μέσα στον Απρίλιο του 2013, ενώ θα ακολουθήσει η λειτουργία των shop-in-shop καταστημάτων σε Γέρακα και Άλιμο. Το ωράριο των shop-in-shops θα συμπίπτει με αυτό των καταστημάτων Carrefour.»

Τελευταία τροποποίηση στις 20:02 - 02 Απρ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.