ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Πρεμιέρα» νέας γεύσης στα ΑΒ Βασιλόπουλος

00:01 - 10 Ιουν 2013 | ΕΜΠΟΡΙΟ
«Πρεμιέρα» νέας γεύσης στα ΑΒ Βασιλόπουλος
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα δίνεται η ευκαιρία στον καταναλωτή να γευτεί τις τομάτες τύπου ελιάς (σνακ) στη πρωτοποριακή συσκευασία των 220 γραμμαρίων σε ειδικά σχεδιασμένο κουπάκι με τη δυνατότητα να καταναλώνονται σε διάφορες εκδηλώσεις όπως στο σχολείο, στο αυτοκίνητο, στο γραφείο, στην εκδρομή, στο παιχνίδι.

Το προιόν αυτό διατίθεται σποκλειστικά στην αλυσίδα super market ΑΒ Βασιλόπουλος με το εμπορικό όνομα Tomaccini.

Επίσης στην επιχείρηση καλλιεργούνται και τομάτα σε τσαμπί (cluster type) που διατίθονται κι αυτές αποκλειστικά στην αλυσίδα super market ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ με το εμπορικό όνομα Solana και ανήκουν στην εταιρεία Ελληνικά Θερμοκήπια.

Η επιχειρηματική ευκαιρία της επιχείρησης «Ελληνικά Θερμοκήπια Α.Ε.» προέκυψε μετά από έρευνα αγοράς η οποία κατέδειξε ότι η ελληνική αγορά είναι ελλειματική σε τομάτα και αναγκάζεται να κάνει εισαγωγές κάποιες εποχές του χρόνου.

 

289

Η Ελλάδα καταναλώνει το μεγαλύτερο ποσό τομάτας που φτάνει τα 63 κιλά/κάτοικο με δεύτερη την Ιταλία με 32 κιλά/κάτοικο.

Στην Ελλάδα παρατηρήθηκε κενό στην κατηγορία special-ties (τομάτα σε τσαμπί και snack).

Η καλλιέργεια γίνεται με την πιό διαδεδομένη μέθοδο υδροπονίας στον κόσμο, αυτή σε πετροβάμβακα Grodan όπου επιτυγχάνεται μείωση των λιπασμάτων και της κατανάλωσης νερού έως και 90% σε σχέση με αυτή στο χώμα, πρωιμότητας καθώς και μεγάλη διάρκεια συγκομιδής.

Τελευταία τροποποίηση στις 23:34 - 09 Ιουν 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.