ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Makro Hellas: "H αποχωρούμε ή δραστηριοποιούμαστε και στη λιανική"

00:09 - 06 Σεπ 2013 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Makro Hellas: "H αποχωρούμε ή δραστηριοποιούμαστε και στη λιανική"
Ανοιχτό είναι το μέλλον της γερμανικής θυγατρικής στην Ελλάδα.

"H αποχωρούμε ή δραστηριοποιούμαστε και στη λιανική". Αυτές είναι οι σκέψεις που ταλαιπωρούν την διοίκηση της Makro Hellas, καθώς είναι γνωστό ότι ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί το μέλλον της γερμανικής θυγατρικής στην Ελλάδα.

Είναι γεγονός ότι οι δυσμενείς συνέπειες της κρίσης έχουν προβληματίσει σοβαρά τον πολυεθνικό όμιλο, καθώς πλέον αυτές αποτυπώνονται και στα οικονομικά μεγέθη της θυγατρικής. Πληροφορίες υποστηρίζουν ότι την τελευταία τετραετία, η θυγατρική έχασε το 30% του τζίρου της, ενώ πλέον από πέρυσι γράφει και ζημιογόνα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αν τελικά η εταιρεία παραμείνει στην Ελλάδα τότε εκτός από την επέκτασή της στη λιανική θα αναστείλει και τη λειτουργία των ζημιογόνων της καταστημάτων. Ακούγεται ότι τα περισσότερα προβλήματα εστιάζονται στο σημείο πώλησης του Βόλου και στο αντίστοιχο της Ξάνθης.

Την ίδια στιγμή ανακατατάξεις γίνονται και στα ενδότερα της πολυεθνικής με τις τελευταίες πληροφορίες να λένε ότι άλλαξε η "κεφαλή" της. Εμφανίζεται να έχει αντικατασταθεί ο Γερμανός CEO με στέλεχος από τη Γαλλία.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:22 - 06 Σεπ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.