ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αμερικανική εταιρεία software πρώτος μισθωτής του «Phoenix Center»

00:05 - 06 Σεπ 2013 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Αμερικανική εταιρεία software πρώτος μισθωτής του «Phoenix Center»
Με ανταγωνιστικά ενοίκια και θέση ξεκινάει τη λειτουργία του το νέο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Βρέθηκε ο πρώτο μισθωτής του νέου εμπορικού κέντρου που ετοιμάζεται να λειτουργήσει στη Θεσσαλονίκη στις αρχές του 2014. Ο λόγος για το πολυχώρο «Phoenix Center», ο οποίος θα στεγάζεται σε υφιστάμενο κτίριο (πρώην καπναποθήκη) στη συμβολή της οδού Αντώνη Τρίτση και της λεωφόρου Γεωργικής Σχολής και αποτελεί επένδυση υψηλότερη των δύο εκατομμυρίων ευρώ. Οπως μας αποκάλυψε αποκλειστικά ο διαχειριστής του έργου Κώστας Γεωργάκος την επόμενη εβδομάδα υπογράφεται με αμερικανική εταιρεία software προσύμφωνο μίσθωσης 600 τ.μ. -για γραφεία- του κέντρου επί συνόλου 18.000 τ.μ. που είναι το κέντρο.

Σύμφωνα με τον Κώστα Γεωργάκο, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του «Phoenix Center» είναι η πολύ καλή τοποθεσία του για εμπορικό πολυχώρο, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του (γίνεται πλήρης ανακαίνιση με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές στην παλιά καπναποθήκη) και οι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές μίσθωσης των χώρων.

Ενοίκια χαμηλότερα κατά 30%-50%

Όπως ανέφερε, οι μισθωτικές αξίες θα βρίσκονται σε ποσοστό χαμηλότερο κατά 30% - 50% σε σύγκριση με τα ενοίκια που ζητούνται για στέγαση στα εμπορικά κέντρα της περιοχής, όπου κυμαίνονται κατά μέσο όρο από 10 έως 20 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο. Σύμφωνα με τον ίδιο, στο "Phoenix Center" οι μισθωτικές αξίες καταστημάτων και γραφειακών χώρων θα κυμαίνονται μεταξύ 5 - 10 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο.

Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο αποτελείται από πέντε ορόφους συν το ισόγειο, συνολικού εμβαδού 18.000 τετραγωνικών μέτρων (3.000 τ.μ. ο κάθε όροφος) και στόχος της ιδιοκτήτριας εταιρίας (Αλλαμανής ΑΕ με παρουσία πάνω από 100 χρόνια στο χώρο της εμπορίας καπνού) είναι στο ισόγειο και στους δύο χαμηλότερους ορόφους να στεγαστούν μεγάλες εταιρίες λιανικού εμπορίου (π.χ. σούπερ μάρκετ, εμπορικές αλυσίδες κλπ.) και στους τρεις υψηλότερους ορόφους γραφειακοί χώροι.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.