ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Public: Ποντάρει σε εργαζόμενους, επενδύσεις και ανάπτυξη παρά τους δύσκολους καιρούς

00:03 - 24 Σεπ 2013 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Public: Ποντάρει σε εργαζόμενους, επενδύσεις και ανάπτυξη παρά τους δύσκολους καιρούς
Άνοιγμα στους ομογενείς επιχειρεί η Public, ενώ σχεδιάζει δυναμική επέκταση του δικτύου της στην Ελλάδα.

Παρά τους χαλεπούς καιρούς και τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες συνήθως αντιδρούν στα πεσμένα μεγέθη με αδιάκοπη γκρίνια και περικοπές σε μισθούς και προσωπικό, υπάρχουν και κάποιες (λίγες είναι αλήθεια!) φωτεινές εξαιρέσεις εταιρειών που επιλέγουν μια εντελώς διαφορετική στρατηγική.
Είναι αυτές που σέβονται και στηρίζουν τους εργαζόμενους που απασχολούν στηρίζοντας την επιτυχία τους και στην ικανοποίηση των ανθρώπων που εργάζονται για την ανάπτυξή τους.
Mία εξ αυτών είναι και η εταιρεία Public η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του "R" πληρώνει κανονικά τις υπερωρίες και μάλιστα πολύ καλά. Επιπλέον προσφέρει στους εργαζόμενους δωροεπιταγές των 5 και 10 ευρώ σε σούπερ μάρκετ και μάλιστα σε καθαρά ελληνικές αλυσίδες -Γαλαξίας, Βερόπουλο και Σκλαβενίτη- ενώ κάθε μήνα οι υπάλληλοι λαμβάνουν και μία κάρτα στην οποία έχουν προστεθεί και 70 ευρώ για βενζίνη. Και το σημαντικότερο η εταιρεία δεν έχει επικοινωνήσει τη συγκεκριμένη πρακτική αλλά φροντίζει να διατηρεί χαμηλό προφίλ χωρίς τυμπανοκρουσίες.

Νέο κατάστημα στο Golden Hall - Επέκταση δικτύου

Την ίδια στιγμή η εταιρία προετοιμάζεται για τα επόμενα αναπτυξιακά της βήματα. Θέμα ημερών είναι να προστεθεί ακόμη ένας κρίκος στην αλυσίδα Public και οι πληροφορίες είναι ότι πρόκειται για ένα νέο κατάστημα στο Golden Hall.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το πλάνο της εταιρείας είναι να προστεθούν ακόμη 18 καταστήματα σε βάθος έτους.
Η στρατηγική της όμως δεν αφορά μόνο την Ελλάδα αλλά αναπτύσσεται και στο εξωτερικό στο πλευρό των ομογενών και όχι μόνο.

public600 230913mikro

Άνοιγμα στους ομογενείς

Tα καταστήματα Public (http://www.public.gr) μετά την Ευρώπη διαθέτουν τώρα την πλήρη γκάμα των ελληνικών προϊόντων πολιτισμού στην Αμερική μέσα από την πλατφόρμα του Amazon!
Οι Έλληνες ομογενείς και οι λάτρεις του ελληνικού πολιτισμού στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού θα έχουν πλέον πρόσβαση σε όλες τις δημοφιλείς κατηγορίες βιβλίων όπως η ελληνική μυθολογία, η μαγειρική και η ιστορία, αλλά και σε CD και DVD στην ελληνική γλώσσα! Επιπλέον οι επισκέπτες του www.amazon.com, με αγορές αξίας άνω των 75 USD, επωφελούνται από την προσφορά -15%!
Ήδη από το Μάιο του 2013, οπότε και ξεκίνησε η στρατηγική συνεργασία των καταστημάτων Public με το διαδικτυακό κατάστημα Amazon, οι Έλληνες ομογενείς, φοιτητές και κάτοικοι εξωτερικού σε ολόκληρο τον κόσμο απέκτησαν πρόσβαση στην πλήρη γκάμα των ελληνικών προϊόντων πολιτισμού και συγκεκριμένα σε 50.000 ελληνικούς τίτλους βιβλίων, CD και DVD!

amazon500 230913

Η παρουσία στην Amazon

Ειδικότερα, τα καταστήματα Public έχουν ήδη παρουσία στα www.amazon.co.uk, www.amazon.de, www.amazon.fr, www.amazon.es, www.amazon.it, αποστέλλοντας τα ελληνικά προϊόντα πολιτισμού σε όλο τον ελληνόφωνο κόσμο της Ευρώπης και πλέον στην Αμερική (www.amazon.com)!
Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοποριακής για τα ελληνικά δεδομένα συνεργασίας, η Amazon, μετά από πρωτοβουλία και παρότρυνση των Public (http://www.public.gr), εγκαινίασε για πρώτη φορά τη δυνατότητα αναζήτησης με τη χρήση ελληνικής γραμματοσειράς στην ιστοσελίδα του μεγαλύτερου παγκοσμίου e-retailer.
Ειδικά για τη βελτιστοποίηση της συγκεκριμένης διαδικασίας τα Public συνεργάζονται στενά με την Amazon με στόχο να διευκολύνουν τον τελικό καταναλωτή. Όσο για τα αποτελέσματα της συνεργασίας, εκτιμώνται ήδη από τους καταναλωτές, το 93% των οποίων δίνουν πολύ υψηλή βαθμολογία στις παρεχόμενες υπηρεσίες.
Έχεις συγγενείς και φίλους στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού οι οποίοι αναζητούν ελληνικά βιβλία, CD και DVD; Διάδωσε το μήνυμα! Τα καταστήματα Public διαθέτουν τώρα την πλήρη γκάμα των ελληνικών προϊόντων πολιτισμού στην Αμερική μέσα από την πλατφόρμα του Αmazon!
Επιπλέον οι επισκέπτες των καταστημάτων Public στην πλατφόρμα του www.amazon.com με αγορές αξίας άνω των 75 USD θα επωφελούνται από την προσφορά -15%!

Τελευταία τροποποίηση στις 00:52 - 24 Σεπ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.