ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Sprider: Παρουσίαση σε ξένους θεσμικούς επενδυτές

11:16 - 23 Νοε 2006 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Παρουσίαση σε ξένους θεσμικούς επενδυτές πραγματοποίησε η εταιρεία SpriderStores, στα πλαίσια διημερίδας που διοργανώθηκε από τη Merit ΑΧΕΠΥ και το γερμανικό επενδυτικό οίκο Sal Oppenheim, στις 20 και 21 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

Η παρουσίαση της Sprider Stores έγινε στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών. Τη Sprider Stores εκπροσώπησαν ο κ. Σάββας Χατζηιωάννου, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και ο κ. Γιάννης Τσακαλάκος, Οικονομικός Διευθυντής.

O κ. Χατζηιωάννου ξεκινώντας την παρουσίαση αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του ομίλου Sprider Stores, ενώ στη συνέχεια ανέλυσε την αναπτυξιακή του στρατηγική. Σύμφωνα με τον κ. Χατζηιωάννου βασικοί άξονες της στρατηγικής αυτής είναι η μείωση του αριθμού των βασικών προμηθευτών, ο επαναπροσανατολισμός των αγορών πρώτων υλών αυξάνοντας τις αγορές από χώρες της Ασίας, η ενίσχυση των πωλήσεων του παιδικού και του γυναικείου τμήματος καθώς επίσης και η περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων.

Στη συνέχεια ο κ. Τσακαλάκος παρουσίασε τα οικονομικά αποτελέσματα του ομίλου Sprider Stores για τη χρήση 2005 καθώς και τα πρόσφατα αποτελέσματα για την περίοδο εννεαμήνου 2006. Τέλος έγινε παρουσίαση των προβλέψεων της διοίκησης για τα αποτελέσματα των χρήσεων 2006-2007.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.