ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Και πέμπτο κατάστημα ανοίγει η Media Markt

11:07 - 06 Δεκ 2006 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Ενα ακόμα κατάστημα, στην περιοχή του Αγ. Ι. Ρέντη εγκαινιάζει η Media Markt. Το 6.200 τετραγωνικών μέτρων υπερκατάστημα είναι το τέταρτο στην Αττική και το πέμπτο στην Ελλάδα.

Το νέο κατάστημα της Media Markt, που βρίσκεται στη Λεωφόρο Κηφισού 161 στο Αγ. Ι. Ρέντη, θα ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στις 8:00 το πρωί.

«Με το κατάστημα του Αγ. Ι. Ρέντη ολοκληρώνεται με μεγάλη επιτυχία η φετινή χρονιά, η οποία υπήρξε ιδιαίτερα δραστήρια για τη Media Markt στην Ελλάδα. Τα καταστήματά μας σε Μαρούσι, Θεσσαλονίκη και Φάληρο, αλλά και το προσφάτως αφιχθέν κατάστημα του Περιστερίου διαγράφουν μέχρι σήμερα εξαιρετική πορεία, δικαιώνοντας τη σκληρή εργασία μας αλλά και ενισχύοντας την επιθυμία μας για εντατική προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών και προϊόντων στην ελληνική αγορά» δήλωσε ο Patric Vogel, διευθύνων σύμβουλος και CEO της Media Saturn Ελλάς

Με την προσθήκη και του πέμπτου καταστήματος Media Markt στην Ελλάδα, το προσωπικό που απασχολεί πλέον η εταιρία στην Ελλάδα ξεπερνάει τον αριθμό των 650 ατόμων συνολικά.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.