ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Είδη σπιτιού από την Jysk και στην Ελλάδα

11:37 - 25 Σεπ 2015 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Είδη σπιτιού από την Jysk και στην Ελλάδα
Τα πάντα για το σπίτι έφερε ακόμη μία δανέζικη αλυσίδα που δραστηριοποιείται στον τομέα της λιανικής οικιακού εξοπλισμού. Μπορεί η εν λόγω αγορά να είναι κατακερματισμένη, καθώς έχει απολέσει το 70% της αξίας της από το 2009, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, ωστόσο η Jysk (Γιούσκ) σκοπεύει να αναπτυχθεί εισπράττοντας μερίδιο της πεσμένης αυτής αγοράς.

Το πρώτο κατάστημα εγκαινιάστηκε στα Κάτω Πατήσια (Κουρτίδου 41) και στόχος είναι να ακολουθήσουν η Λάρισα, η Θεσσαλονίκη, το Ελληνικό αλλά και το ηλεκτρονικό της κατάστημα, ώστε να μετρά 40 σημεία πώλησης σε όλη τη χώρα, επενδύοντας συνολικά 20 εκατ. ευρώ.

Έχοντας εμπειρία από άλλες 37 χώρες, ο μητρικός όμιλος επεξεργαζόταν την είσοδο στην Ελλάδα εδώ και μια πενταετία περίπου. Άμεσα προγραμματίζει το άνοιγμα άλλων τριών καταστημάτων έως το τέλος του έτους και του e-shop στα τέλη Νοεμβρίου.

Στόχος τη εταιρείας είναι η δημιουργία καταστημάτων εμβαδού 1.000-1.200 τ.μ. ανά την επικράτεια, τα οποία σε αντίθεση με τον ανταγωνιστή ΙΚΕΑ, θα βρίσκονται εντός αστικού ιστού και κατά προτίμηση σε πολυσύχναστα εμπορικά κέντρα.

Η Jysk ξεκίνησε με το εμπόριο προϊόντων ύπνου (στρώματα, μαξιλάρια, παπλώματα) για να εξελιχθεί σε διεθνή αλυσίδα, όπου μπορεί κανείς να βρει «τα πάντα για το σπίτι». Ιδρύθηκε το 1979 από τον Lars Larsen, σημερινό βασικό μέτοχο του ομίλου που διαθέτει πλέον πάνω από 2.275 καταστήματα, 19.000 υπαλλήλους σε 38 χώρες, και ένα συνολικό τζίρο 2,8 δισ. ευρώ.

Διαθέτει καταστήματα σε ∆ανία, τη Νορβηγία, τη Σουηδία, τη Φινλανδία, την Πολωνία, Τσεχία, Ουγγαρία, Ολλανδία, Σλοβακία, Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Ισλανδία, Καναδά, Γροιλανδία, Νησιά Φερόε, Εσθονία, Λεττονία, Λιθουανία, Ουκρανία, Κόσσοβο, Βουλγαρία, Καζακστάν, Ρουμανία, Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, Σλοβενία, F.Y.R.O.M., Κροατία, Ιταλία, Ισπανία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Κίνα, Σερβία, Ινδονησία, Αρμενία, Μαυροβούνιο και πλέον και στην Ελλάδα.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:42 - 25 Σεπ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.