ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ήρθε και επεκτείνεται η JYSK

11:15 - 05 Οκτ 2015 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Ήρθε και επεκτείνεται η JYSK
Λίγες ημέρες μετά το άνοιγμα του πρώτου της καταστήματος στην Αθήνα, η διεθνής αλυσίδα καταστημάτων JYSK ετοιμάζεται να ανοίξει την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου, το δεύτερό της κατάστημά της στη χώρα. Το δεύτερο από τα 40 καταστήματα που προγραμματίζει (σύμφωνα με το 5ετές πλάνο) να ανοίξει η αλυσίδα στη χώρα είναι στη Λάρισα.

Η JYSK Δανέζικη αλυσίδα καταστημάτων που εμπορεύεται είδη σπιτιού ανήκει στον ιδρυτή της Lars Larsen, που άνοιξε το πρώτο κατάστημα JYSK στο Aarhus της Δανίας το 1979. Έκτοτε η JYSK μετατράπηκε σε παγκόσμιο όμιλο με πάνω από 2.275 καταστήματα σε 39 χώρες.

Τα εγκαίνια του καταστήματος JYSK Λάρισας, που βρίσκεται στο Εμπορικό Πάρκο "ΘΕΣΣΑΛΙΑ", θα γίνουν την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου, στις 9 π.μ., και την κορδέλα θα κόψει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο κατάστημα της JYSK στην Ελλάδα άνοιξε στις 24 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα παρουσία του ιδιοκτήτη της εταιρείας κ. Larsen και του Δανού Πρέσβη κου Braad.

"Έχουμε πάρα πολλά καταστήματα σε όλο τον κόσμο, και αυτό μας επιτρέπει να αγοράζουμε σε τόσο μεγάλες ποσότητες ώστε να έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε πάντα στους πελάτες μας μια σπουδαία προσφορά. Η JYSK προσφέρει μια Σκανδιναβική γκάμα προϊόντων, αλλά έχουμε προσέξει ώστε να προσαρμόσουμε τον κατάλογό μας έτσι ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των Ελλήνων πελατών μας" τονίζει ο κύριος Sandor Szimeiszter, Country Manager της JYSK στην Ελλάδα.

Το άνοιγμα ακόμα περισσότερων Ελληνικών καταστημάτων είναι ήδη στο πρόγραμμα. Δύο ακόμα πόλεις θα αποκτήσουν σύντομα το δικό τους κατάστημα JYSK, η Θεσσαλονίκη στις 29 Οκτωβρίου και το Ελληνικό στις 26 Νοεμβρίου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.