ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

FOKAS: Ανοδος πωλήσεων το 2006, πανελλαδική επέκταση το 2007

16:41 - 19 Δεκ 2006 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Κύκλο εργασιών της τάξης των 96,5 εκατ. ευρώ για το 2005 παρουσίασε το ελληνικό group των πολυκαταστημάτων FOKAS, ενώ προσδοκά για το τρέχον έτος συνέχιση της ανοδικής πορείας με ρυθμό που εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει το 6%.

Ωθηση στις πωλήσεις έδωσαν η εντατικοποίηση των ενεργειών marketing, η εποικοδομητική επικοινωνία και η ανάπτυξη των σχέσεων με τους προμηθευτές, η εκπαίδευση του δυναμικού του ομίλου και τα νέα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Ο σωστός προγραμματισμός και οι συντονισμένες προσπάθειες οδήγησαν σε αυτή την επιτυχημένη πορεία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη αλλά και στα υπόλοιπα σημεία που ο Όμιλος FOKAS έχει παρουσία στην ελληνική αγορά. Αποτέλεσμα της επιτυχίας ήταν η διπλή βράβευση στις 500 κορυφαίες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις για έβδομη συνεχή χρονιά, μοναδική παρουσία από το χώρο των πολυκαταστημάτων.

Στόχος για το 2007 είναι η συνέχιση των επενδύσεων κυρίως στην ελληνική αγορά, καθώς θα προχωρήσει η πανελλαδική επέκταση με την ίδια δυναμική και ταχύτητα όπως γίνεται μέχρι σήμερα.

Οπως τονίζει η διευθύνουσα σύμβουλος του Ομίλου, κυρία Βασιλική Φωκά, «διαρκής στόχος μας είναι η βελτίωση των αγορών του Έλληνα καταναλωτή και η παροχή των καλύτερων υπηρεσιών στην αγορά. Σε αυτή τη φιλοσοφία κινηθήκαμε το 2006, χρονιά που συμπληρώσαμε 70 χρόνια διαρκούς παρουσίας, και με αυτή τη λογική θα προχωρήσουμε και το 2007. Πρώτος στόχος μας λοιπόν είναι να έλθουμε ακόμα πιο κοντά στον Έλληνα καταναλωτή με ιδιαίτερα ελκυστικές προτάσεις μόδας, πάντα υπό το πρίσμα της παροχής αυτού που ονομάζουμε «total shopping experience». Σε ό,τι αφορά το εξωτερικό, πάντοτε έχουμε στραμμένο το ενδιαφέρον μας σε επενδυτικές ευκαιρίες, χωρίς όμως να παίρνουμε αποφάσεις εν θερμώ. Σε κάθε περίπτωση πάντως, μελετάμε και σχεδιάζουμε το αύριο με δυναμισμό».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.