ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ενισχυμένη η Κωτσόβολος παρά το δύσκολο 2015

10:00 - 13 Νοε 2015 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Ενισχυμένη η Κωτσόβολος παρά το δύσκολο 2015
Σε φυσιολογικούς ρυθμούς επανήλθε η αγορά μετά την επιβολή των ελέγχων κεφαλαίου, τα οποία την επηρέασαν για σχετικά μικρό χρονικό διάστημα, την εταιρεία Κωστσόβολος όπως επεσήμανε ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Κωτσόβολος, Ανδρέας Αθανασόπουλος κατά τη διάρκεια εκδήλωσης με αφορμή τα 65 χρόνια λειτουργίας της αλυσίδας.

Παρ’ όλα αυτά έκανε λόγο για ένα δύσκολο 2015, το οποίο τους τελευταίους μήνες παρουσιάζει σημάδια ανάκαμψης. Εκτίμησε μάλιστα ότι σε περίπτωωση που δεν υπάξει κάποια έκπληξη, θα κλείσει το έτος με θετικό πρόσημο για την Κωτσόβολος.

Η Κωτσόβολος έχει βγει ενισχυμένη από τις τελευταίες εξελίξεις με τα μερίδια αγοράς της σε πολλές από τις βασικές κατηγορίες προϊόντων να ξεπερνούν το 25%.

Η εταιρεία «τρέχει» επενδύσεις άνω των 5 εκατ. ευρώ ετησίως, τις οποίες και συνεχίζει, ενώ ο κ. Αθανασόπουλος επεσήμανε ότι τα τελευταία 2 χρόνια έχουν προσληφθεί περίπου 250 άτομα και πρόσφατα προχώρησε σε 50 ακόμη προσλήψεις. «Τους προσλαμβάνουμε γιατί προφανώς έχουμε δουλειά» σημείωσε ο κ. Αθανασόπουλος.

Την τελευταία 2ετία έχουν ανακαινιστεί περισσότερα από από 35 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Στην ανανέωση του δικτύου καταστημάτων της, η εταιρεία θέτει ως προτεραιότητα, εκτός από τη δημιουργία σύγχρονων και λειτουργικών χώρων για την εύκολη πλοήγηση του καταναλωτή, την ανάδειξη νέων προϊοντικών κατηγοριών. Επιπλέον, επεκτείνεται στο χώρο των υπηρεσιών, όπως έγινε πρόσφατα με την επέκταση στις υπηρεσίες ηλεκτρολόγου και υδραυλικού.

Καθημερινά η εταιρεία έρχεται σε επαφή με πάνω από 100.000 πελάτες σε όλα τα κανάλια διανομής, πραγματοποιεί πάνω από 1.000 διανομές και εγκαταστάσεις προϊόντων σε σπίτια πελατών και απαντά σε πάνω από 10.000 κλήσεις πελατών, διατηρώντας υψηλά επίπεδα παροχής υπηρεσιών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.