ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μασούτης: Ψήνει "κάθοδο" στην Αθήνα

22:15 - 09 Δεκ 2015 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Μασούτης: Ψήνει "κάθοδο" στην Αθήνα
Την επέκτασή της και στην Αθήνα σχεδιάζει, σύμφωνα με πληροφορίες, η βορειοελλαδίτικη αλυσίδα «Μασούτης» με εξαγορά μικρότερων αλυσίδων με τζίρο από 50-70 εκατ. ευρώ και οι οποίες δεν δραστηριοποιούνται μόνο στην Αττική.

Την Τετάρτη κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ετών από την ίδρυσή της, η αλυσίδα από τη Βόρεια Ελλαδα αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα. «Όλοι συζητάμε με όλους», σημείωσαν τα στελέχη της επιχείρησης.

Σημειώνεται ότι πριν από δύο χρόνια η αλυσίδα είχε βρεθεί έκθεση Franchise, παρουσιάζοντας το δίκτυο Εxpress Market, που ενοποιεί τα ανεξάρτητα καταστήματα λιανικής κάτω από την ομπρέλα του ομίλου Μασούτη με ενιαίο σήμα, κάτι που ειχε σχολιαστεί ως λείανση καθόδου.

Πάντως, εφέτος ο τζίρος της εκτιμάται ότι θα καταγράψει αύξηση 1% σε σχέση με το 2014, ενώ την επόμενη χρονιά υπολογίζεται πως ο κύκλος εργασιών της θα ενισχυθεί κατά 5%. Ανάπτυξη η οποία θα προέλθει από το δημιουργία 20 νέων καταστημάτων για τα οποία θα επενδυθούν κεφάλαια 22 εκατ. ευρώ.

Γιώργος Αλεξάκης

Τελευταία τροποποίηση στις 22:16 - 09 Δεκ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.