ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Sprider Stores: Ανακαίνιση παλαιών καταστημάτων

16:08 - 02 Φεβ 2007 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Ξεκίνησαν το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2007 οι εργασίες ανακαίνισης και επέκτασης ενός εκ των πλέον παλαιών και σημαντικών καταστημάτων της Sprider Stores, σύμφωνα με ανακοίνωσή της.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η εταιρεία στο πλαίσιο της στρατηγικής της για τη δημιουργία μίας αλυσίδας καταστημάτων ενιαίας και σύγχρονης αισθητικής και ατμόσφαιρας, ξεκίνησε τη διαδικασία ανακατασκευής του καταστήματος του Πειραιά, το οποίο βρίσκεται στην συμβολή των οδών Τσαμαδού και Φίλωνος.


Το κατάστημα, το οποίο εκτείνεται συνολικά σε δώδεκα επίπεδα, μετά το πέρας των εργασιών πρόκειται να διαθέτει συνολικούς χώρους πώλησης 4.000 τ.μ. περίπου, έναντι 2.500 τ.μ. πριν την ανακαίνιση, αυξημένους κατά 60%, ενώ θα αποτελέσει ένα πολυχώρο με ευχάριστο περιβάλλον, μελετημένη διαρρύθμιση και πληθώρα επιλογών, ειδικά σχεδιασμένο για να καλύπτει τις ανάγκες όλης της οικογένειας.

Σημειώνεται ότι το έργο έχει αναλάβει γερμανική εταιρεία, η οποία εξειδικεύεται στην κατασκευή και διακόσμηση καταστημάτων. Η εν λόγω εταιρεία έχει επίσης αναλάβει την κατασκευή των καταστημάτων της Sprider Stores στο εξωτερικό, όπου έχει ήδη ολοκληρώσει και παραδώσει 3 καταστήματα σε Βουκουρέστι, Σόφια και Σκόπια.

Σημειώνεται ότι η Sprider Stores είναι η μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα ολοκληρωμένης ένδυσης και υπόδησης για όλη την οικογένεια και δραστηριοποιείται σε 4 χώρες, λειτουργώντας συνολικά 46 καταστήματα.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.