ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Fourlis, τα πακέτα και ο επενδυτής

12:20 - 10 Ιαν 2017 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Η Fourlis, τα πακέτα και ο επενδυτής
Νέα «πακέτα» μετοχών άλλαξαν χέρια χτες στη μετοχή του Fourlis τα οποία ήρθαν να προστεθούν σε αυτά της περασμένης εβδομάδας. Σύμφωνα με αναλυτές το σύνολο των πακέτων που διακινήθηκαν εσχάτως ξεπερνά ανέρχεται το 4% του μετοχικού κεφαλαίου, αλλά ίσως μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το… ποσοστό έχει το ποιος είναι ο πωλητής.

Ανακοινώσεις δεν υπάρχουν, μια φορά πάντως στην αγορά κυκλοφορούν φήμες για το ποιος μπορεί να βρίσκεται πίσω από αυτά τα πακέτα. Ακούστηκε δε ως φήμη ότι προέρχονται από το χαρτοφυλάκι της Mitica του μεγαλοεπιχειρηματία Ι. Τζιβέλη, το οποίο ρευστοποιεί η Alpha Bank.


Λένε μάλιστα οι ίδιες φήμες πως πριν λίγο καιρό έγινε placement την Τιτάν από εγχώρια τράπεζα (την ίδια άραγε;) με τις μετοχές να έχουν έρθει στην κατοχή της από μη εξυπηρέτηση δανείων. 

 

Αν όλα αυτά συνδέονται μεταξύ τους είναι ένα ερώτημα που κυκλοφορεί στην πιάτσα, πόσω μάλλον όταν εμπλέκονται στην κατάσταση μεγάλες εισηγμένες ή τα ονόματα γνωστών μεγαλοεπενδυτών που είχαν και ακόμα έχουν θέσεις σε ισχυρά γκρουπ.

 

Γιώργος Παπακωνσταντίνου

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.