ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σχολιασμός Δημοσιευμάτων

11:18 - 22 Μαρ 2007 | ΕΜΠΟΡΙΟ

Στα πλαίσια της έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού αλλά και για την ομαλή λειτουργία της αγοράς, η εταιρία ΑΤΛΑΝΤΙΚ ΑΕΕ κατόπιν του χθεσινού δημοσιεύματος στην εφημερίδα ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ σελίδα 30 με τίτλο «προς διαζύγιο οδεύουν Γαληνός Λουτάρης - Ατλάντικ >>, επιθυμεί να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για τα κάτωθι:
1.Την ευθύνη Διοίκησης της εταιρίας ΑΤΛΑΝΤΙΚ ΑΕ την φέρει το ΔΣ της εταιρίας και όχι ο κ. Μανώλης Αποστόλου όπως ανακριβώς και μη ορθώς αναφέρθηκε.
2.Κατά καιρούς η εταιρία δέχεται προτάσεις των οποίων το περιεχόμενο δεν χρήζει περαιτέρω συζητήσεως. Πρόσφατα έγινε επίσκεψη από εκπρόσωπο οίκου του εξωτερικού ο οποίος θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του, και ενημέρωσε για ενδεχόμενη εξαγοράς των μετοχών της οικογένειας Λαουτάρη.
Θέση της εταιρίας είναι ότι οποιοσδήποτε μέτοχος μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη της ΑΤΛΑΝΤΙΚ , είναι καλοδεχούμενος. Παρ'' όλα αυτά, και με δεδομένο ότι δεν διαχειρίζεται το ΔΣ της ΑΤΛΑΝΤΙΚ, το συγκεκριμένο ζήτημα, ουδέν γνωρίζει σε αντίθεση με τις ανακριβείς πληροφορίες του δημοσιεύματος .
3.Ο κ. Γαληνός Λαουτάρης ενημέρωσε την εταιρία ότι υπήρξε ανιχνευτική ενημέρωση με το φυσικό πρόσωπο κ. Γ. Σαλίβερο ο οποίος κατά δήλωσή του ενεργούσε κατ? εντολή φυσικού προσώπου κατοίκου Ελβετίας, το οποίο είχε σκοπό να εξαγοράσει το σύνολο των μετοχών της οικογένειας Λαουτάρη. Η οικογένεια Λαουτάρη δεν γνωρίζει περαιτέρω στοιχεία του συγκεκριμένου φυσικού προσώπου κατοίκου Ελβετίας. Μετά από εκείνη την ενημέρωση καμία συνέχεια δεν υπήρξε και ούτε υπάρχει μέχρι σήμερα επίσημη πρόταση προς εξαγορά των μετοχών της οικογένειας Λαουτάρη.
4. Δεν γνωρίζει η εταιρία, κάποια <<�πλευρά της αλυσίδας >> να δήλωσε πως υπάρχει το ενδεχόμενο ξένου επενδυτή να εισέλθει στο μετοχικό κεφάλαιο .
5. Σε ότι αφορά την ανακρίβεια του δημοσιεύματος σχετικά με την διαγραφή των μετοχών η εταιρία ενημερώνει ότι κατά την 2/3/2007 συνεδρίαση του ΔΣ της Ατλάντικ, η οικογένεια Αποστόλου εισηγήθηκε την πώληση των μετοχών στο επενδυτικό κοινό όντας αντίθετη με την ακύρωση τους. Η εισήγηση αυτή δεν εγκρίθηκε από τα μέλη της οικογένειας Λαουτάρη και άλλα μέλη που μετέχουν στο ΔΣ, τα οποία πλειοψήφησαν υπέρ της διαγραφής των μετοχών .
Η ΑΤΛΑΝΤΙΚ ΑΕΕ όπως έχει πράξει και στο παρελθόν ενημερώνει πάραυτα το σύνολο του επενδυτικού κοινού για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.