ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χριστουγεννιάτικη αγορά: Πλημμύρισαν από κόσμο οι εμπορικοί δρόμοι

18:48 - 24 Δεκ 2017 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Χριστουγεννιάτικη αγορά: Πλημμύρισαν από κόσμο οι εμπορικοί δρόμοι
Θετικά είναι τα μηνύματα από την κίνηση στην αγορά την Κυριακή, παραμονή Χριστουγέννων, καθώς παρατηρείται ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση στα εμπορικά καταστήματα για τις τελευταίες χριστουγεννιάτικες αγορές.

Στη θετική εικόνα συνέβαλε η ηλιοφάνεια, παρά το κρύο, αλλά και η εορταστική διάθεση στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους που πλημμύρισαν από Αη βασίληδες, ταράνδους, ξωτικά με τους και τους μεγάλους και τους μικρούς να απολαμβάνουν τη χαρούμενη ατμόσφαιρα.

Στον πιο εμορικό δρόμο της χώρας, την οδό Ερμού, την τιμητική τους είχαν καταστήματατ με παιχνίδια, ηλεκτρονικά, καλλυντικά ή προσωπικά είδη. Οι καταστηματάρχες εμφανίζονται ικανοποιημένοι από τον τζίρο, ο οποίος και χθες ήταν κατά 20-25% αυξημένος σε σχέση με πέρυσι.

Την εορταστική εικόνα συμπληρώνουν τα κατά τόπους μπαζάρ όπου οι επισκέπτες μπορούν να εφοδιαστούν με δώρα και χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, αλλά και να προσφέρουν βοήθεια στα φιλανθρωπικά ιδρύματα που τα διοργανώνουν.

Αυξημένη ήταν και η κίνηση στη Βαρβάκειο Αγορά εν όψει της προετοιμασίας για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Οι έμποροι ανέφεραν πως οι τιμές διατηρούνται σε χαμηλά επίπεδα επιτρέποντας στους καταναλωτές τις αγορές.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.