ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ενοίκους αναζητούν τα άδεια καταστήματα της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης

14:05 - 09 Μαρ 2018 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Ενοίκους αναζητούν τα άδεια καταστήματα της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης
Με στόχο να γίνει η Δημοτική Αγορά Κυψέλης (ΔΑΚ) το σημείο σύνδεσης μεταξύ όλων των κατοίκων της περιοχής και παράλληλα ένα ενδιαφέρον και καινοτόμο εμπορικό και πολιτιστικό κέντρο, που θα προσελκύει επισκέπτες από όλη την Αθήνα, το Impact Hub Athens καλεί επιχειρηματικές πρωτοβουλίες να αποτελέσουν τους νέους ενοίκους των καταστημάτων της αγοράς.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε ομάδες ή άτομα που ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν τη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης ως εμπορική στέγη συμμετέχοντας στην αναβίωση του ιστορικού κτιρίου.

Επιχειρήσεις και οργανισμοί που είτε δραστηριοποιούνται ήδη, είτε είναι υπό σύσταση, είτε βρίσκονται σε στάδιο επέκτασης του κύκλου εργασιών τους και θέλουν να είναι οι «κάτοικοι» της Δημοτικής Αγοράς για τα επόμενα πέντε χρόνια, μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους για τη χρήση των έξι καταστημάτων της Αγοράς.

Δεκτές γίνονται προτάσεις που αφορούν καταστήματα εμπορικής δραστηριότητας με επίκεντρο τον άνθρωπο και το περιβάλλον διασφαλίζοντας παράλληλα ένα βιώσιμο πλάνο ανάπτυξης - επιχειρήσεις που συνδυάζουν κλασικές επιχειρηματικές ενέργειες με μια πρόταση κοινωνικής καινοτομίας.

Η ανοιχτή πρόσκληση διέπεται από τις αρχές που προκύπτουν από τη σύμβαση παραχώρησης της ΔΑΚ από το Δήμο στο Impact Hub Athens.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:09 - 09 Μαρ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.