ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η επάρκεια... των νιπτήρων στις αλυσίδες σούπερ μάρκετ

15:31 - 04 Οκτ 2018 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Η επάρκεια... των νιπτήρων στις αλυσίδες σούπερ μάρκετ
Μπορεί η χώρα να εξήλθε ημερολογιακά από τα τρία μνημόνια που προηγήθηκαν της μεγαλύτερης μεταπολεμικά κρίσης που γνώρισε η Ελλάδα, αλλά το...μπαγιόκο ή κασέρι όπως το ξέρουν στην πιάτσα δεν πρόκειται να εξαλειφθεί ποτέ, καθώς η ίδια νομοθεσία δημιουργεί γκρίζες ζώνες για την διαφθορά που επανέρχεται στις μέρες μας με μεγαλύτερο ρυθμό.

Είναι αξιοσημείωτη η διάταξη που προβλέπει ότι απαιτούνται νιπτήρες για πλύσιμο χεριών στις εγκαταστάσεις των σούπερ μάρκετ. Προσέξτε όμως ο νομοθέτης δεν καθορίζει τον αριθμό των νιπτήρων που απαιτούνται για συγκεκριμένο αριθμο εμβαδού.

Δηλαδή δεν δίνει προδιαγραφές αλλά αναφέρει τη λέξει <επαρκής> αριθμός νιπτήρων. Δηλαδή ο κάθε επιχειρηματία κατά το δοκούν δημιουργεί νιπτήρες και βέβαια όταν έρθει ο έλεγχος έχουμε αλλες όμορφες καταστάσεις.

Μήπως στο δημόσιο έμαθαν ότι οι καλές και υγιείς επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα που ξεπέρασαν τη κρίση εμφανίζουν φέτος κέρδη και είπανε να γίνουν συμμέτοχοι στα κέρδη τους και να ξαναθυμηθούν τις παλιές καλές εποχές προ μνημονίων;

Ανέστης Ντόκας

Τελευταία τροποποίηση στις 16:08 - 04 Οκτ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.