ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

eshop.mymarket.gr: Οι υπηρεσίες τoυ ηλεκτρονικού καταστήματος σε ακόμη τέσσερις πόλεις

11:20 - 22 Απρ 2019 | ΕΜΠΟΡΙΟ
eshop.mymarket.gr: Οι υπηρεσίες τoυ ηλεκτρονικού καταστήματος σε ακόμη τέσσερις πόλεις
Από τον Οκτώβριο του 2018, τα My market μπήκαν δυναμικά στην αγορά του ηλεκτρονικού λιανεμπορίου εγκαινιάζοντας το σύγχρονο και φιλικό eshop τους. Από τότε και μέχρι σήμερα καταγράφουν συνεχώς νέες εγγραφές κάθε μήνα, αποκτώντας μία ολοένα και πιο ενεργή, δυναμική βάση, κυρίως νέων ανθρώπων που αποτελούν και το βασικό τους πελατειακό κοινό. Η άρτια και πετυχημένη λειτουργία του eshop.mymarket.gr τους πρώτους μήνες του, επέτρεψε στην εταιρεία να υλοποιήσει με συνέπεια και το επόμενο βήμα που είχε προαναγγείλει, εντάσσοντας τέσσερις ακόμα ελληνικές πόλεις στο δίκτυο διανομής φρέσκων προϊόντων και προϊόντων κοπής.

Από τις 08/04/2019, το  eshop.mymarket.gr παραδίδει πλέον φρέσκα είδη εκτός από Αττική,  Θεσσαλονίκη και  Πάτρα, και στα Ιωάννινα, τη Λάρισα, τα Τρίκαλα και τον Βόλο!  Η εξειδικευμένη υπηρεσία παράδοσης δίνει την ευκαιρία στους πελάτες αυτών των πόλεων να μπορούν να προμηθευτούν όλους τους κωδικούς των φρέσκων προϊόντων  που προσφέρει η αλυσίδα, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες προτιμήσεις τους. Οι καταναλωτές μπορούν από την άνεση του σπιτιού τους, ή ακόμη και από το κινητό τους, να παραγγείλουν τις μπανάνες τους ώριμες, τα κολοκυθάκια τους μικρά, τα αλλαντικά λεπτοκομμένα, τα φρούτα σφιχτά και τον κιμά περασμένο μία  ή δύο φορές, ανάλογα με την επιθυμία τους.

Η υπηρεσία προσφέρεται από την ιστοσελίδα του eshop (eshop.mymarket.gr) και  επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν με ευχάριστο και απλό τρόπο τις αγορές τους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να περιηγηθούν ηλεκτρονικά στα προϊόντα ενός super market.

Η λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος επιτρέπει στους πελάτες που ζουν στις πόλεις που συμμετέχουν να παραλαμβάνουν τις παραγγελίες τους μέσα στο χρονικό παράθυρο που έχουν επιλέξει σε ποσοστό 98%! Παράλληλα, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα  να εκμεταλλευτούν  τις προσφορές (τηλεοπτικές – φυλλαδίου) με βάση τη στιγμή της παραγγελίας τους και όχι τη στιγμή της εκτέλεσής τους, δηλαδή ακόμη και μετά την ημερολογιακή λήξη τους!

Σε ένα περιβάλλον αγορών που συνεχώς εξελίσσεται, τα My market αναβαθμίζουν σταθερά την παροχή υπηρεσιών τους σε όλα τα επίπεδα, προσφέροντας στους πελάτες τους μία μοναδική εμπειρία αγορών τόσο μέσα στα φυσικά καταστήματά τους, όσο και μέσα από το σύγχρονο και φιλικό ηλεκτρονικό τους κατάστημα με αποστολές καθημερινά σε κάθε γωνιά της χώρας μας!

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.