ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γνωστοποίηση Μεταβολής Ποσοστών Συμμετοχής

14:54 - 01 Ιουν 2007 | ΕΜΠΟΡΙΟ

Α. Ο κ. Αθανάσιος Χατζηιωάννου του Δωρόθεου, μέτοχος και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας SPRIDER STORES A.E., με επιστολή του προς την Εταιρία και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς γνωστοποίησε ότι την 31/05/2007 προέβη σε πώληση μετοχών της ανωτέρω εταιρίας με αποτέλεσμα το ποσοστό συμμετοχής του επί του συνόλου δικαιωμάτων ψήφου της εταιρίας SPRIDER STORES A.E. να κατέλθει από 10,48% σε 9,72%, με αντίστοιχη μεταβολή του ποσοστού συμμετοχής του επί του συνόλου των μετοχών της εταιρίας.
Β. Ο κ. Σάββας Χατζηιωάννου του Δωρόθεου, μέτοχος και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας SPRIDER STORES A.E., με επιστολή του προς την Εταιρία και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς γνωστοποίησε ότι την 31/05/2007 προέβη σε πώληση μετοχών της ανωτέρω εταιρίας με αποτέλεσμα το ποσοστό συμμετοχής του επί του συνόλου δικαιωμάτων ψήφου της εταιρίας SPRIDER STORES A.E. να κατέλθει από 10,18% σε 9,00%, με αντίστοιχη μεταβολή του ποσοστού συμμετοχής του επί του συνόλου των μετοχών της εταιρίας.
Γ. Ο κ. Νικόλαος Αργυρός του Αθανασίου, μέτοχος και Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας SPRIDER STORES A.E., με επιστολή του προς την Εταιρία και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς γνωστοποίησε ότι την 31/05/2007 προέβη σε πώληση μετοχών της ανωτέρω εταιρίας με αποτέλεσμα το ποσοστό συμμετοχής του επί του συνόλου δικαιωμάτων ψήφου της εταιρίας SPRIDER STORES A.E. να κατέλθει από 5,27% σε 4,70%, με αντίστοιχη μεταβολή του ποσοστού συμμετοχής του επί του συνόλου των μετοχών της εταιρίας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.