ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χριστουγεννιάτικο Bazaar με τη στήριξη του ΕΣΑ

12:16 - 28 Νοε 2019 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Χριστουγεννιάτικο Bazaar με τη στήριξη του ΕΣΑ
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών (ΕΣΑ) υποστηρίζει το Χριστουγεννιάτικο Bazaar της Ελληνικής Εθελοντικής Συμπαράστασης και του Κοινωνικού Παραρτήματος του Συλλόγου των Αθηναίων, που θα πραγματοποιηθεί από 1-8 Δεκεμβρίου 2019 από 10:00 έως 20:00, στις εγκαταστάσεις του Μερόπειου Ιδρύματος (Διονυσίου Αρεοπαγίτου 45 – απέναντι από το Ηρώδειο).

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, για τον σκοπό αυτό, πολλοί συνάδελφοι πρόσφεραν προϊόντα, η πώληση των οποίων θα ενισχύσει το ποσό που θα συγκεντρωθεί για τα απαραίτητα του τραπεζιού των εορτών για οικογένειες και μοναχικά ή ανήμπορα άτομα, που δεν μπορούν να καλύψουν τις βασικές ανάγκες τους.

Η Ελληνική Εθελοντική Συμπαράσταση (ΕΛ.ΕΘ.ΣΥ.), από το 2012 φροντίζει να καλύπτει τις ανάγκες συνανθρώπων που ζουν στα όρια της φτώχειας ή και κάτω από αυτά και λειτουργεί με την αρωγή του Hellenic Relief Foundation (HRF) με έδρα τη Νέα Υόρκη, www.hellenicrelief.org.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, καλεί τα μέλη του και το καταναλωτικό κοινό, να επισκεφθούν το Χριστουγεννιάτικο Bazaar και να δώσουν χαρά στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται τα δύσκολα αυτά χρόνια.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.