ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι εκπτώσεις των εμπορικών αλυσίδων για την Black Friday

16:01 - 28 Νοε 2019 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Οι εκπτώσεις των εμπορικών αλυσίδων για την Black Friday
Πολλά 24ωρα νωρίτερα ξεκίνησαν οι προσφορές των εγχώριων καταστημάτων για την αυριανή Black Friday. Όπως έδειξαν οι προηγούμενες δύο χρονιές, οι εταιρίες πραγματοποιούν πάνω από το 40% του τζίρου τους αυτή την ημέρα, με συνέπεια να αποτελεί πλέον θεσμό για την ελληνική καταναλωτική αγορά.

Οι επιχειρήσεις ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών συγκεντρώνουν εν πολλοίς το ενδιαφέρον, ωστόσο, την προσοχή των καταναλωτών αναμένεται να ελκύσουν και καταστήματα ενδυμάτων, κοσμημάτων και καλλυντικών, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για προσφορές που σε περιπτώσεις θα φτάσουν και το 70%.

Εδώ και αρκετό καιρό, οι μεγάλες εταιρείες ενημερώνουν με διάφορους τρόπους τους καταναλωτές για τις αγοραστικές «ευκαιρίες» που θα παρουσιαστούν την Black Friday. Παράλληλα, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις επιδιώκουν να μπουν κι αυτές στο «παιχνίδι», ωστόσο σίγουρα ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος.

Praktiker 

Σημειώνεται για 5 ολόκληρες ημέρες από Πέμπτη 28.11 έως και Δευτέρα 02.12 οι πελάτες μπορούν να βρουν σε όλα τα καταστήματα και το e-shop της Praktiker μεγάλες προσφορές που φτάνουν έως και 80%, σε Έπιπλα, Ηλεκτρικές Συσκευές, Εργαλεία και Είδη Σπιτιού.

Πλαίσιο

Αρχικά, κάθε λάτρης της τεχνολογίας –και όχι μόνο- θα ξέρει πως στο Πλαίσιο θα βρει εγγυημένα τη χαμηλότερη τιμή της αγοράς στις προσφορές Black Friday. Το σημαντικότερο μάλιστα είναι ότι, ακόμα κι αν κάποιος πραγματοποιήσει τις αγορές του πριν από την έναρξη των Black Friday offers, θα είναι και πάλι κερδισμένος. Γιατί σε περίπτωση που το προϊόν που επέλεξε στη συνέχεια συμπεριληφθεί σε προσφορά Black Friday, τότε το Πλαίσιο θα του επιστρέψει τη διαφορά με δωροεπιταγή.

Cosmote

Απεριόριστα data για το κινητό, εντελώς δωρεάν, προσφέρει η Cosmote σε όλους τους συνδρομητές συμβολαίου και καρτοσυμβολαίου -οικιακούς και εταιρικούς, από την ημέρα της Black Friday, μέχρι και την Cyber Monday. Για πρώτη φορά, οι συνδρομητές θα μπορούν να σερφάρουν από το smartphone τους, χωρίς καμία χρέωση και κανένα περιορισμό, από την Παρασκευή 29/11 (00:01), μέχρι και τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 2/12, ενεργοποιώντας την προσφορά αποκλειστικά μέσα από το My COSMOTE App.

MediaMarkt

Μέχρι και την Κυριακή 1/12 οι φίλοι της MediaMarkt θα βρουν ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων. Με τεράστια γκάμα συσκευών, από τηλεοράσεις, smartphone, laptop, όλες τις συσκευές τεχνολογίας λευκές συσκευές και μικροσυσκευές, τώρα είναι η στιγμή να αποκτήσετε ό,τι επιθυμείτε, μόνο στη MediaMarkt.

Τέλος, ενόψει των εμπορικών προσφορών της Black Friday και της Cyber Monday, οι οποίες δημιουργούν μια αίσθηση «επείγοντος» στη λήψη μιας απόφασης αγοράς, η Γενική Διεύθυνση Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, υπενθυμίζει στους καταναλωτές ότι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ιδίως ως προς τις διαδικτυακές τους συναλλαγές.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.