ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το BCA College στηρίζει τον Διαγωνισμό Καινοτομίας της Κωτσόβολος

16:02 - 08 Ιαν 2020 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Ο διαγωνισμός καινοτομίας Better Life Challenge της Κωτσόβολος βρίσκεται σε εξέλιξη και στόχο έχει να βρει τις τεχνολογίες εκείνες που θα κάνουν καλύτερη τη ζωή ανθρώπων με αναπηρία. Συνοδοιπόρος και υποστηρικτής σε αυτή την προσπάθεια είναι το BCA College, που ενισχύει το διαγωνισμό με υποτροφίες πτυχίου master προς τους νικητές της πρώτης τεχνολογικής λύσης.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, το Better Life Challenge στόχο έχει να βοηθήσει, μέσω της τεχνολογίας, άτομα με αναπηρίες ώστε να εξελίξουν τις ικανότητές τους και να έχουν μία καλύτερη ζωή. Σε αυτό μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή είτε μεμονωμένα είτε ομαδικά ακόμη και νεοφυείς επιχειρήσεις με ένα ανεπτυγμένο έργο χωρίς οριστικοποιημένη λύση, ένα ανεπτυγμένο έργο με μια πρόταση για μια συγκεκριμένη τεχνική λύση, μία μερικώς αναπτυγμένη τεχνική λύση με μια πρόταση για την τελική λύση. Οι 3 πρώτες λύσεις θα βραβευτούν στην κορυφαία έκθεση τεχνολογίας Thanks toTech της Κωτσόβολος με τα παρακάτω δώρα:

  • 1η ομάδα: χρηματικό ποσό €10.000 και υποτροφίες πτυχίου master από το BCA College
  • 2η ομάδα: δωροκάρτα συνολικής αξίας €2.000 από την Κωτσόβολος
  • 3η ομάδα: δωροκάρτα συνολικής αξίας €1.000 από την Κωτσόβολος

Το BCA College, το πρώτο ιδιωτικό κολλέγιο στην Ελλάδα με 50 χρόνια εμπειρίας, που προσφέρει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση σε όλες τις βαθμίδες της, με την υποστήριξή του διαγωνισμού έχει στόχο να ενισχύσει τις προσπάθειες της Κωτσόβολος, στηρίζοντας τους ανθρώπους με αναπηρίες.

Οι αιτήσεις συμμετοχής του διαγωνισμού λήγουν στις 31/01/2020 και οι 3 καλύτερες ιδέες θα παρουσιαστούν και θα βραβευτούν τον Μάρτιο στο πλαίσιο της έκθεσης τεχνολογίας, Thanks to Tech, της Κωτσόβολος. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το  thankstotech.kotsovolos.gr και να λάβουν συμμετοχή, δημιουργώντας μια καλύτερη ζωή με το έργο τους.

Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.