ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Jumbo: Βαρυπόμπη και Γλυκά Νερά τα επόμενα μητροπολιτικά κέντρα

14:30 - 21 Ιουν 2007 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα προχωρά το επεκτατικό πλάνο για τα νέα σημεία πώλησης από τη Jumbo, προτεραιότητα της οποίας είναι αφενός η ολοκλήρωση της κατασκευής των 5 μητροπολιτικών κέντρων- ήδη λειτουργεί το πρώτο- στην Αθήνα μέχρι το 2010 και αφετέρου η ενεργοποίηση του πρώτου σημείου στην Σόφια (Βουλγαρία).
 
Σύμφωνα με καλά επιβεβαιωμένες πληροφορίες όσον αφορά τα μητροπολιτικά κέντρα ήδη έχουν κλειστεί όλοι οι χώροι που θα λειτουργήσουν τα καταστήματα και οι οποίοι είναι επί της Οδού Πειραιώς, στη Βαρυπόμπη, στα Γλυκά Νερά και ο τελευταίος βρίσκεται στα Βόρεια Προάστια πριν από τη Κηφισιά. 

Σημειώνεται ότι σήμερα ο όμιλος λειτουργεί 39 καταστήματα, ενώ τελευταίως προχώρησε στο κλείσιμο 4 μικρών καταστημάτων 1.000 τ.μ. το καθένα. Ο χρονικός ορίζοντας ωρίμανσης ενός καταστήματος στην Αθήνα όπως αναφέρει στέλεχος της εταιρείας κυμαίνεται από 3 έως και τέσσερα χρόνια, ενώ εκτός Λεκανοπεδίου μπορεί να φθάσει και τα επτά.

Οσον αφορά στην Βουλγαρία, η εταιρεία εμφανίζεται έτοιμη να εγκαινιάσει το πρώτο της κατάστημα φέτος τον Οκτώβριο και αισιοδοξεί για την πορεία του, συμβάλλοντας σε αυτό οι πολύ χαμηλές τιμές του. Η μέση τιμή των προϊόντων του καταστήματος δεν θα ξεπερνά τα  5 ευρώ.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.