ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τι προβλέπει η απόφαση για τις Κυριακές σε Σαλαμίνα-νησιά Αργοσαρωνικού

12:26 - 30 Ιαν 2020 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Τι προβλέπει η απόφαση για τις Κυριακές σε Σαλαμίνα-νησιά Αργοσαρωνικού
Την απόφασή της για τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές δημοσίευσε σε ΦΕΚ η αντιπεριφερειάρχης Νήσων, Βασιλική Θεοδωρακοπούλου.

Όπως αναφέρεται προωθείται:

  1. Στους Δήμους Αίγινας, Αγκιστρίου, Πόρου, Ύδρας, Σπετσών και Κυθήρων, επιτρέπεται η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων που πληρούν τις προϋποθέσεις της παραγράφου 2 του άρθρου 16 του ν.4177/2013 και όλες τις άλλες Κυριακές πλέον εκείνων που ορίζονται στην παράγραφο 1 του ίδιου άρθρου.
  2. Στο Δήμο Τροιζηνίας δεν επιτρέπεται η λειτουργία εμπορικών καταστημάτων καμία άλλη Κυριακή πλέον εκείνων που ορίζονται στην παράγραφο 1 του ν.4177/2013. Εξαιρείται η λουτρόπολη των Μεθάνων, στην οποία επιτρέπεται η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων που πληρούν τις προϋποθέσεις της παραγράφου 2 του άρθρου 16 του ν.4177/2013 και όλες τις άλλες Κυριακές πλέον εκείνων που ορίζονται στην παράγραφο 1 του ίδιου άρθρου.
  3. Να επιτρέπεται προαιρετικά σε όλη τη Νήσο Σαλαμίνα η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων που πληρούν τις προϋποθέσεις του άρθρου 16 παρ.2 του ν.4177/2013 κατά τις Κυριακές και αργίες με το ωράριο λειτουργίας που ορίζει ο νόμος.

Κατ΄ εξαίρεση τα εμπορικά καταστήματα που βρίσκονται σε ακτίνα ενός (1) χιλιομέτρου από τον Ι.Ν. Αγίου Μηνά και τα εμπορικά καταστήματα που βρίσκονται στη Λεωφόρο Σαλαμίνας και στην Ακτή Σαλαμινομάχων θα παραμένουν κλειστά, εκτός τις αργίες και τις Κυριακές που ορίζει ο Νόμος.

Γιώργος Αλεξάκης

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.