ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποια καταστήματα και υπηρεσίες ανοίγουν τη Δευτέρα

10:12 - 16 Μαϊ 2020 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Ποια καταστήματα και υπηρεσίες ανοίγουν τη Δευτέρα
Σε λειτουργία τίθενται από τη Δευτέρα, 18 Μαΐου τα εμπορικά πολυκαταστήματα, ενώ ανοίγουν ξανά και μία σειρά από άλλες επιχειρήσεις.

Ειδικότερα, το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενημερώνει τις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές ότι από Δευτέρα 18 Μαΐου, επανεκκινούν οι επιχειρήσεις με Κωδικούς Αριθμούς Δραστηριότητας (ΚΑΔ):

- 47.19 / Άλλο λιανικό εμπόριο σε μη εξειδικευμένα καταστήματα.

- 91.04 /Δραστηριότητες βοτανικών και ζωολογικών κήπων και φυσικών βιοτόπων.

- 93.19.13.03 /Υπηρεσίες που σχετίζονται με την εκπαίδευση κατοικίδιων ζώων συντροφιάς, για κυνήγι και σχετικές δραστηριότητες.

- 96.04.10.02 /Υπηρεσίες Διαιτολογικών Μονάδων (πολυδύναμων μονάδων συνδυασμού αισθητικής και δίαιτας (με εξαίρεση την σωματική άσκηση).

- 96.04.10.06 / Υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής και φροντίδας σώματος (αποτρίχωσης, θεραπείας με υπεριώδεις και υπέρυθρες ακτίνες).

- 96.09.19.16 / Υπηρεσίες στολισμού εκκλησιών, αιθουσών κλπ (για γάμους, βαπτίσεις, κηδείες και άλλες εκδηλώσεις).

Δείτε στο συνοδευτικό υλικό τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης που θα ισχύσουν στα καταστήματα

Γεωργιάδης: Υποχρεωτικά μάσκα για τους πελάτες στα malls

Υποχρεωτική θα είναι η χρήση μάσκας τόσο από πελάτες όσο και από το προσωπικό εντός των καταστημάτων εμπορικών κέντρων τύπου Mall, διεμήνυσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο λόγος του μέτρου αυτού, όπως εξήγησε, είναι η λειτουργία κλιματιστικών εντός των χώρων των καταστημάτων. Παράλληλα, όπως σημείωσε θα υπάρχει σύσταση για χρήση μάσκας στους υπόλοιπους χώρους.

Συνημμένα αρχεία:
Τελευταία τροποποίηση στις 11:06 - 16 Μαϊ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.