ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μανεσιώτης: Μειωμένες πωλήσεις έως 40% για 3/4 καταστήματα στις εκπτώσεις

13:46 - 06 Αυγ 2020 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Μανεσιώτης: Μειωμένες πωλήσεις έως 40% για 3/4 καταστήματα στις εκπτώσεις
Τρία στα τέσσερα καταστήματα σημείωσαν μείωση πωλήσεων της τάξης του 20% έως 40% στη διάρκεια των δύο πρώτων εβδομάδων των θερινών εκπτώσεων, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, Νίκο Μανεσιώτη.

Όπως είπε ο κ. Μανεσιώτης στο ρ/σ Παραπολιτικά 90.1 Fm, «μόνο το 15% παρέμεινε περίπου στα ίδια επίπεδα και ένα 10% κατάφερε να σημειώσει μια άνοδο αλλά οριακή».

«Ακόμα και στους πιο κεντρικούς δρόμους του Πειραιά τη Σωτήρος και την Ηρ. Πολυτεχνείου έχουν κλείσει μαγαζιά, όχι λίγα. Οι λόγοι είναι δύο: Πρώτον ότι πολλοί ιδιοκτήτες κρατούν ακόμα υψηλά τα ενοίκια και δεύτερον είναι πολύ επικίνδυνη περίοδος για οποιονδήποτε επενδυτή να ανοίξει κατάστημα αυτή την περίοδο. Έτσι, λοιπόν, δυστυχώς παρουσιάζεται αυτή η άσχημη εικόνα να βλέπεις στους πιο εμπορικούς δρόμους καταστήματα με κατεβασμένα τα ρολά» πρόσθεσε και κατέληξε:

«Ένα ενδεχόμενο νέο lockdown φοβόμαστε ότι θα γονατίσει όλη την οικονομία. Επ’ ουδενί δεν θα μπορούσε η οικονομία να σηκώσει ένα δεύτερο lockdown αν χειροτερέψουν τα πράγματα».

Τελευταία τροποποίηση στις 13:50 - 06 Αυγ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.