ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το 3ο κατάστημα MULTIRAMA στη Βουλγαρία

19:24 - 19 Μαϊ 2008 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Το κατάστημα βρίσκεται στη Φιλιππούπολη, σε ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της πόλης.
Η MULTIRAMA Βουλγαρίας, ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του 3ου καταστήματος στην Φιλιππούπολη (Plovdiv). Το νέο κατάστημα Multirama εντάσσεται στα κατασκευαστικά πρότυπα της νέας ταυτότητας της Multirama, ακολουθώντας τη στρατηγική της εταιρίας.
Το μεγαλύτερο κατάστημα πληροφορικής στην Βουλγαρία, άνοιξε τώρα στη 2η πολυπληθέστερη πόλη της Βουλγαρίας μετά τη Σόφια, με πληθυσμό 380,000 κατοίκους. Το νέο κατάστημα Multirama συνολικού εμβαδού 700τμ., βρίσκεται σε ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Φιλιππούπολης, το Forum Trakiya. Πρόκειται για το μεγαλύτερο εξειδικευμένο κατάστημα λιανικής πώλησης προϊόντων πληροφορικής στη χώρα το οποίο προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό ένα φιλικό και αξιόπιστο μέρος όπου μπορούν να αναζητήσουν τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Χωρισμένο σε τέσσερα τμήματα το κατάστημα Multirama παρέχει τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων τεχνολογίας όπως : Εξοπλισμό ΙΤ, Ψηφιακό εξοπλισμό, Καταναλωτικά προϊόντα και Εξοπλισμό Gaming/Παιχνίδια. Εξίσου σημαντική είναι και η εκπροσώπηση των μεγαλύτερων IT brands του κόσμου όπως: AMD, Sony, Samsung, Toshiba, GigaByte, Intel, HP, Epson, Dell, Canon, Creative, Apple, NetGear, Skype, Microsoft, IBM, Hewlett Packard, Sharp, LG, Nec, Philips, Fujitsu Siemens κ.α.
Στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδιασμού, η Multirama συνεχίζει την αναζήτηση των κατάλληλων χώρων για την ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων της στη Βουλγαρία.
Ο κ. Αριστοτέλης Φωτήλας, Γενικός Διευθυντής της Multirama Βουλγαρίας, δήλωσε σχετικά: "H Multirama προσπαθεί συνεχώς να ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες ανάγκες του καταναλωτικού κοινού και να τους φέρνει κοντά στην τελευταία λέξη της ψηφιακής τεχνολογίας και των λύσεων πληροφορικής. Το νέο κατάστημα Multirama στην Φιλιππούπολη, αποτέλεσε την φυσική εξέλιξη τόσο του πετυχημένου αναπτυξιακού πλάνου της εταιρίας όσο και της πελατοκεντρικής προσέγγισης που ακολουθεί η Multirama με στόχο να κάνει ορατά τα οφέλη και τις σημαντικές δυνατότητες της τεχνολογίας στους πολίτες της Βουλγαρίας."
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.