ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΤΟ ΕΒΕΑ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΩΝ ΕΙΔΩΝ Α.Ε. - Η Εταιρεία διακρίθηκε με το "Βραβείο Εξαγωγών"

11:45 - 09 Ιουλ 2008 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Στην κατάμεστη αίθουσα "Φίλων της Μουσικής" του ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, ο Υπουργός Ανάπτυξης κύριος Χρήστος Φώλιας και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κύριος Κωνσταντίνος Μίχαλος απένειμαν το βραβείο "Εξαγωγικής Δραστηριότητας" στην εταιρεία ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΩΝ ΕΙΔΩΝ Α.Ε.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους o Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Κάρολος Παπούλιας, ο Πρόεδρος της Κυβέρνησης κύριος Κώστας Καραμανλής, ο Μητροπολίτης Βελεστίνου κύριος Δαμασκηνός, πλήθος Υπουργών και Μελών του ΕΒΕΑ.
Η απονομή της βράβευσης αυτής αποτελεί για τα ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΩΝ ΕΙΔΩΝ Α.Ε. αναγνώριση και επιβράβευση των δραστηριοτήτων της στον επιχειρηματικό τομέα.
Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΩΝ ΕΙΔΩΝ κος Γιώργος Βελέντζας δήλωσε: "Είναι μεγάλη τιμή για την Εταιρεία η τιμητική αυτή διάκριση. Σας μεταφέρω και τις ευχαριστίες του Προέδρου του Ομίλου μας, κύριου Δημήτρη Κουτσολιούτσου, και όλων των συνεργατών μας. Το βραβείο το κερδίζουν, σήμερα τα ΚΑΕ, για τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων, την άριστη ποιότητά τους, τις σωστές τιμές και την απόλυτη εξυπηρέτηση του πελάτη - ταξιδιώτη. Συμβάλλουμε στην εικόνα που διαμορφώνει το στέλεχος, ο επιχειρηματίας, ο τουρίστας, ο κάθε ταξιδιώτης που φεύγει (αναχωρεί) από την πατρίδα μας. Η Εταιρεία μας συνεχώς ανανεώνεται, δημιουργεί, εξελίσσεται προβάλλοντας την καλύτερη Ελλάδα σε κάθε ταξιδιώτη".
Με δίκτυο 100 περίπου καταστημάτων σε 44 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα (αεροδρόμια, μεθοριακούς σταθμούς και λιμάνια και εμπειρία 30 ετών εξασφαλίζουν αποκλειστικά σε όσους ταξιδεύουν αυθεντικά, επώνυμα προϊόντα σε σωστές τιμές.
Με την πολιτική TRAVEL VALUE προσφέρονται ενιαίες τιμές πώλησης, ανεξάρτητα από τον προορισμό του επιβάτη (Τρίτες Χώρες, Χώρες εντός Ευρωπαϊκής Ζώνης και εσωτερικό).
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.