ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξανά διαδικτυακά το 2021 η διεθνής τουριστική έκθεση ITB

17:58 - 28 Οκτ 2020 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Διαδικτυακά θα πραγματοποιηθεί και το 2021, για δεύτερη συνεχή χρονιά λόγω της πανδημίας, η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού του Βερολίνου (ITB), η οποία είχε προγραμματιστεί για τις 9-12 Μαρτίου.

Σημειώνεται πως η περσινή διοργάνωση με φυσική παρουσία είχε ακυρωθεί την τελευταία στιγμή, λόγω των μέτρων που ελήφθησαν για τον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση σε χιλιάδες συμμετέχοντες αλλά και τεράστια απώλεια εσόδων.

"Η κατάσταση της πανδημίας παραμένει σοβαρή, ιδιαίτερα για τον ταξιδιωτικό κλάδο. Με την απόφαση ήδη τώρα για μια ψηφιακή ΙΤΒ 2021 προσφέρουμε στους εκθέτες και τους κλαδικούς επισκέπτες τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια προγραμματισμού".

"Δημιουργήσαμε μια εναλλακτική μορφή Έκθεσης, με την οποία μπορούμε να προσφέρουμε μια αξιόπιστη πλατφόρμα. Η διοργάνωση θα είναι απολύτως επίκαιρη από πλευράς περιεχομένου", διαβεβαίωσε ο διευθυντής της ΙΤΒ, Ντάβιντ Ρούετς.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, μεγάλο τμήμα του εκθεσιακού κέντρου του Βερολίνου στο οποίο φιλοξενείται κάθε χρόνο και η ΙΤΒ έχει ήδη από τον Μάιο μετατραπεί σε νοσοκομείο κορονοϊού, με την εγκατάσταση 500 κλινών με σύγχρονο εξοπλισμό για άτομα που θα νοσήσουν από την Covid-19.

Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.