ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μία Ελληνική σημαία για τον Ian McLachlan

10:45 - 15 Οκτ 2010 | Ναυτιλία
To νεότευκτο capesize “ Ian M” Dwt 180.000, παρέλαβε από τα ναυπηγεία της Mangaglia ο Ομιλος Τσάκου. Το πλοίο φέρει την ελληνική σημαία και η τελετή ανύψωσης της θα γίνει την Δευτέρα στον Πειραιά.Όχι μόνο ο Πειραιάς αλλά τόσο το ναυτιλιακό Λονδίνο όσο και η παγκόσμια ναυτιλιακή κοινότητα γνωρίζει ποιος είναι ο Ian Mc Lachlan, μία εμβληματική φυσιογνωμία του ναυτιλιακού δικαίου, που έχει επί σειρά ετών διατελέσει επικεφαλής του γραφείου Holman Fenwick & Willan από όπου αποχώρησε συνταξιοδοτούμενος το 1993 μετά από 32 χρόνια, όντας από το 1961 partner.  

O κ. Mc Lahlan είναι από τους πλέον διακεκριμένους ναυτιλιακούς νομικούς της γενιάς του, Κοντά του μαθήτευσαν σπουδαίοι νεότεροι ναυτιλιακοί δικηγόροι

όπως ο John Krzywkowski και ο Robert Wilson αλλά και άλλοι νομικοί που σήμερα υπηρετούν στο House of Lords, ενώ ο σεβασμός της ναυτιλιακής κοινότητας, διεθνούς και ελληνικής προς το πρόσωπο του είναι απεριόριστη καθώς από τις υποθέσεις που χειρίστηκε σε πολλές περιπτώσεις άνοιξε νέους δρόμους για βελτίωση πολλών ρητρών τόσο σε ναυλοσύμφωνα όσο και σε ναυτασφαλιστικά συμβόλαια.


Αξίζουν συγχαρητήρια στον Cpt Παναγιώτη Τσάκο, ο οποίος ονομάζοντας το τελευταίο πλοίο που παρέλαβε Ian M, επιβράβευσε την συμβολή του κ. McLahlan στην ναυτιλία, ενώ το “Ian M αποτελεί” πλέον έναν από τους πρεσβευτές μας στα λιμάνια του κόσμου, για τη χώρα μας.

Τελευταία τροποποίηση στις 13:43 - 15 Οκτ 2010
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.