ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Hellenic Seaways: Πασχαλινές προσφορές σε περισσότερους από 35 προορισμούς

21:19 - 14 Απρ 2011 | Ναυτιλία
Πασχαλινές προσφορές σε περισσότερους από 35 προορισμούς, ανακοίνωσε σήμερα η Hellenic Seaways, με τιμές που ξεκινούν από 15 ευρώ κατ’ άτομο σε όλους τους προορισμούς εκτός των νησιών του Σαρωνικού.

Αναλυτικά, τα ταχύπλοα και τα συμβατικά πλοία της HELLENIC SEAWAYS είναι έτοιμα για να μεταφέρουν τους επιβάτες τους σε περισσότερους από 35 δημοφιλείς πασχαλινούς προορισμούς μέσα σε λίγες ώρες και με τιμές που ξεκινούν από 15 ευρώ κατ’ άτομο σε όλους τους προορισμούς εκτός των νησιών του Σαρωνικού όπου οι τιμές ξεκινούν από €8,5 κατ’ άτομο!

 

Το «Νήσος Μύκονος» για Σύρο, Μύκονο, Σάμο, Ικαρία & Φούρνους, το «Νήσος Χίος» για Χίο & Μυτιλήνη και τα Highspeed & FlyingCats της HELLENIC SEAWAYS για Κυκλάδες, Σαρωνικό και Βόρειες Σποράδες δίνοντας στο επιβατικό κοινό ευρεία επιλογή προορισμών, δρομολογίων και προσφερόμενων ναύλων. Η HELLENIC SEAWAYS σχεδίασε τις φετινές πασχαλινές προσφορές της ανταποκρινόμενη με ευαισθησία στις ανάγκες και τις δυνατότητες της εποχής, με γνώμονα όπως πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών της.

 

Για την εταιρεία, αποτελεί προτεραιότητα η διατήρηση των καλών σχέσεων εμπιστοσύνης που έχουν αναπτυχθεί με το επιβατικό κοινό χάρη στην αξιοπιστία των υπηρεσιών της και τον σεβασμό που δείχνει προς τους ανθρώπους και τις κοινότητες που εξυπηρετούνται από τα πλοία της.

 

 

Γι’ αυτό, και φέτος το Πάσχα, Πάμε Μαζί σε Σύρο, Μύκονο, Άνδρο, Τήνο, Πάρο, Νάξο, Ίο, Σαντορίνη, Χίο, Μυτιλήνη, Εύδηλο, Αγ. Κήρυκο, Φούρνους, Καρλόβασι, Βαθύ, Σκιάθο, Γλώσσα, Σκόπελο, Αλόννησο, Αγ. Κωνσταντίνο, Βόλο αλλά και Κρήτη, Αίγινα, Αγκίστρι, Μέθανα, Πόρο, Ύδρα, Ερμιόνη, Σπέτσες, Πόρτο Χέλι!

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.