ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με τον Ομπάμα συναντήθηκε ο Ρέστης

14:41 - 13 Νοε 2012 | Ναυτιλία
Με τον Ομπάμα συναντήθηκε ο Ρέστης
Μπορεί να εκκρεμεί η συνάντηση του προέδρου των ΗΠΑ κ. Μπάρακ Ομπάμα με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια, ωστόσο δε σημαίνει ότι ο νεοκλεγείς πρόεδρος της υπερδύναμης δεν συναντά επιφανείς οικονομικούς παράγοντες της Ελλάδας.
Έτσι  πριν τις αμερικανικές εθνικές εκλογές, συναντήθηκε στη Φιλαδέλφεια, με τον για δεύτερη φορά εκλεγέντα ένοικο του Λευκού Οίκου ο Έλληνας εφοπλιστής κ. Βίκτωρας Ρέστης, στο πλαίσιο επαφών, που είχε οργανώσει το επιτελείο του Αμερικανού προέδρου με στόχο την ενημέρωση του γύρω από σειρά σημαντικών θεμάτων διεθνούς ενδιαφέροντος και ειδικά της ναυτιλίας.
 
Ο κ. Ρέστης στην διάρκεια της συνάντησης αυτής είχε την ευκαιρία να έχει μια μακρά και εποικοδομητική συζήτηση με τον Αμερικανό Πρόεδρο με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις τόσο για την οικονομική κατάσταση στην Ευρώπη, όσο και για την διεθνή ναυτιλιακή βιομηχανία και τις εξελίξεις σε αυτόν τον κρίσιμο τομέα της παγκόσμιας οικονομίας. Σημειώνεται ότι ο κ. Ρέστης αποτελεί βασικό εμπορικό εταίρο της κυβέρνησης του ΙΡΑΚ.
Τελευταία τροποποίηση στις 14:56 - 13 Νοε 2012
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.