ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Lloyd’s List: Τα βραβεία της ναυτιλίας

14:55 - 17 Δεκ 2012 | Ναυτιλία
Το βραβείο «Greek Shipping Personality of the Year for 2012» των Lloyd’s List Greek Shipping Awards κέρδισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των Paragon Shipping and Box Ships, Μιχάλης Μπορδούρογλου.


Στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση των βραβείων της Lloyds ως «Greek Shipping Newsmaker of the Year» βραβεύτηκε ο διευθύνων σύμβουλος της StealthGas, Χάρης Βαφειάς.

Το βραβείο «Propeller Club Lifetime Achievement Award» απονεμήθηκε στον κ. Σταύρο Νταϊφά για την καριέρα του στη ναυτιλία, την οποία ξεκίνησε από το «μηδέν».

Στον «πατριάρχη» του ομίλου Moller, τον Maersk McKinney Muller, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πρόσφατα, απονεμήθηκε το βραβείο «International Personality of the Year».

Το βραβείο Dry Cargo Company of the Year απονεμήθηκε στην Aegean Bulk Co του ομίλου Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, ενώ το βραβείο Tanker Company of the Year Award απονεμήθηκε στη Neda Maritime Agency, συμφερόντων οικογένειας Λυκιαρδόπουλου.

Πλοίο της χρονιάς

Ο capt. Αθανάσιος Πάγκαλος έλαβε το «The Seafarer of the Year Award», ενώ το πλοίο «Hyundai Ambition» της Danaos Corp του δρ. Ιωάννη Κούστα απέσπασε το βραβείο «Ship of the Year». Ακόμα, η Blue Star Ferries το βραβείο της καλύτερης εταιρείας επιβατηγού ναυτιλία.

Επίσης, ο όμιλος Τσάκου κέρδισε το βραβείο «Award for Achievement in Safety or Environmental Protection», η ΑΕΝ Υδρας το «Education or Training» και ο κ. Γιώργος Φουστάνος το βραβείο «Man of the Sea». Τέλος, η Optima Shipbrokers και η DVB Bank κέρδισαν τα βραβεία «Shipbroker» και «Shipping Financier» αντίστοιχα, ενώ το SNAME Greek κέρδισε στην κατηγορία του «Technical Achievement»

Τελευταία τροποποίηση στις 15:00 - 17 Δεκ 2012
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.