ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διερευνητικές βολές για «μπάσιμο» Μινωικών στα Χανιά – HSW στο Ρέθυμνο το 2015

14:04 - 07 Φεβ 2014 | Ναυτιλία
Η δρομολόγηση του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «Αριάδνη» της Hellenic Seaways στη γραμμή Πειραιάς-Θήρα-Ρέθυμνο και του επιβατηγού –οχηματαγωγού «Ίκαρος Παλλάς» των Μινωικών Γραμμών στη γραμμή Πειραιάς-Χανιά, περιλαμβάνονται στους πίνακες δηλώσεων τακτικής δρομολόγησης ακτοπλοϊκών πλοίων για τη δρομολογιακή περίοδο 01-11-2014 έως 31-10-2015, που κατατέθηκαν στην Διεύθυνση Θαλασσίων Συγκοινωνιών και τη Διεύθυνση Μεταφορών της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου.
Ωστόσο η ένταξη των δρομολογίων αυτών δε σημαίνει ότι θα καταστεί δυνατή η δραστηριοποίηση των εταιριών αυτών στις περιοχές αυτές. Άλλωστε το ΣΑΣ για φέτος έβαλε για άλλη μια φορά στοπ στα σχέδια των Μινωικών να αλώσουν τα Χανιά.
Οι πίνακες έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου www.yen.gr (ανακοινώσεις – δηλώσεις τακτικής δρομολόγησης), με τίτλο «Δηλώσεις Τακτικής Δρομολόγησης Ακτοπλοϊκών Πλοίων που κατατέθηκαν στη Διεύθυνση Θαλασσίων Συγκοινωνιών και τη Διεύθυνση Μεταφορών της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου για τη Δρομολογιακή Περίοδο 01-11-2014 έως 31-10-2015».
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.