ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Marine Tours κάνει πρωταθλητισμό!

12:46 - 15 Οκτ 2014 | Ναυτιλία
Η Marine Tours κάνει πρωταθλητισμό!
Με ανακοίνωσή της η Marine Tours, αποκάλυψε ότι αναλαμβάνει τη στήριξη και ενίσχυση των αγωνιστικών προσπαθειών της κορυφαίας Μαραθωνοδρόμου Πόπης Αστροπεκάκη, ως επίσημος Χορηγός της.

Πρόκειται για μια κίνηση που από τη μια εντάσσεται στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Marine Tours, και από την άλλη, κρύβει συμβολικό χαρακτήρα  καθώς οι αξίες του πρωταθλητισμού, η αντοχή στον χρόνο, η διαρκής προσπάθεια για ανάπτυξη και βελτίωση, εκφράζουν και την δική της πορεία όλα αυτά τα χρόνια στον κλάδο που δραστηριοποιείται.

Η πρωτιά!

Την εκκίνηση αυτής της συμμαχίας  σηματοδότησε το αθλητικό γεγονός «Spetses mini Marathon» το οποίο έλαβε χώρα στο νησί των Σπετσών στις 10-12 Οκτωβρίου 2014. Εκεί η δημοφιλής αθλήτρια έκανε περήφανη όχι μόνο την Marine Tours, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα, κατακτώντας την πρώτη θέση! Τίμησε δε την εταιρεία, χαρίζοντας το μετάλλιό της στον Αντιπρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Κωνσταντίνο Οικονόμου.

Με πρέσβειρα την διακεκριμένη Μαραθωνοδρόμο Πόπη Αστροπεκακη, η Marine Tours στέλνει στο ευρύ κοινό το μήνυμα του αγωνιστικού πνεύματος και της ευγενούς άμιλλας  στον στίβο, τον αθλητικό και μή.

Astropekaki

Σχετικά με την Πόπη Αστροπεκάκη
Η Πόπη Αστροπεκάκη (1981) είναι αθλήτρια στίβου από το 1992 και μέλος της Εθνικής Ομάδας από το 1996 με συμμετοχή σε Βαλκανικούς Αγώνες, Διεθνή Meetings, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, Παγκόσμιο Κύπελλο, Ευρωπαϊκό Κύπελλο, Παγκόσμια Γυμνασιάδα και το Παγκόσμιο Φοιτητικό Πρωτάθλημα.
Σημαντικές διακρίσεις της είναι η 29η /72 θέση στον Μαραθώνιο, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μόσχας το 2013, με χρόνο 2.47.11. Άλλες σημαντικές διακρίσεις είναι: 5η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην Ελλάδα, με χρόνο 2.38.11 στον Διεθνή Μαραθώνιο του Παρισιού (2013), 3η θέση στα 5000m στο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ SUPER LEAGUE με χρόνο 15.46.38 (3η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην Ελλάδα) στο ΜΟΝΑΧΟ το 2007, τρείς φορές 3η θέση στα 5000m σε ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ Α-Γ 2004-2006-2007,4η στα 3000m στο ΕΥΡΩΠΑΊΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ το 2006 και επίσης πέντε φορές 1η θέση στα πανελλήνια πρωταθλήματα στα αγωνίσματα των 5.000 και 3.000μ., καταρρίπτοντας το πανελλήνιο ρεκόρ στα 5000m ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (2002) και στα 10km ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (2003). Επόμενος στόχος της αθλήτριας είναι η συμμετοχή της στην Ολυμπιάδα του 2016 στο Rio de janeiro.

 

Σχετικά με τη Marine Tours
H Marine Tours ιδρύθηκε το 1980 και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς οργανισμούς στην Ν.Α. Ευρώπη, με εξειδίκευση στην κάλυψη επαγγελματικών ταξιδιωτικών αναγκών.
Η εταιρία το 2013 έφτασε στην κορυφή της ελληνικής αγοράς επιτυγχάνοντας ετήσιο κύκλο εργασιών άνω των €200.000.000, ενώ έχει ηδη λάβει πλήθος διακρίσεων και τιμητικών τίτλων από τους πλέον έγκριτους διεθνείς οργανισμούς για την συμβολή της στην τουριστική αλλά και την εν γένει επιχειρηματική ανάπτυξη.
Με μακρά ιστορία και παράδοση στην υποστήριξη της παγκόσμιας ναυτιλιακής κοινότητας, η Marine Tours προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διαχείρισης ταξιδιών για Ναυτικούς και στελέχη Ναυτιλίας (Marine & Offshore Travel), συνδυάζοντας την προσωπική προσέγγιση ενός τοπικου οργανισμού με την παγκόσμια εμβέλεια ενός οργανισμου διεθνους κύρους. Η ευρεία δραστηριότητα της Marine Tours εκτείνεται επίσης στη βιομηχανία των επαγγελματικών ταξιδιών (Corporate Business Travel) όπου αποτελεί τον στρατηγικό συνεργάτη των σημαντικότερων «Εταιρικών Πελατών» της Ελληνικής αγοράς, καθώς επίσης και στην διοργάνωση ταξιδιών κινήτρων και συνεδρίων.
Για την Marine Tours, η Εταιρική Υπευθυνότητα σηματοδοτεί την βαθύτερη ανάγκη του να κάνει όχι απλά «το σωστό», αλλά να συμπεριφέρεται ως οργανισμός υπεύθυνα, απέναντι στην κοινωνία. Περίτρανη απόδειξη της δέσμευσής της να συμβάλει ενεργά στην ευημερία των κοινωνιών που δραστηριοποιείται, αποτελούν τα απτά αποτελέσματα που φέρει στους τρεις στρατηγικά επιλεγμένους πυλώνες του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης: περιβάλλον, παιδιά και εκπαίδευση.

 

Λ. Μησιακούλη

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.