ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

GetCruiseINN: Βραβεύθηκαν τα νέα επιχειρηματικά μυαλά της χώρας

17:13 - 19 Ιουν 2015 | Ναυτιλία
GetCruiseINN: Βραβεύθηκαν τα νέα επιχειρηματικά μυαλά της χώρας
Τέσσερις ημέρες και διασχίζοντας τα νερά του Αιγαίου  με χορηγία της Celestyal Cruises (Ομιλος Λούη) ήταν αρκετές για να αναδειχθούν οι νέες επιχειρηματικές ιδέες που κόντρα στο ρεύμα μπορούν να συμβάλλουν αποφασιστικά στην αναγκαία αλλαγή του κλίματος στην ελληνική οικονομία.

Τα βραβεία δόθηκαν στα πλαίσια της πρωτοβουλίας GetCruiseIΝΝ που αναλήφθηκε από ομάδα φοιτητών με απώτερο σκοπό την αξιολόγηση και την βράβευση των πιο καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών στον κλάδο του Τουρισμού.

Οι υποψήφιοι νέοι επιχειρηματίες  κατατάχθηκαν σε επτά ομάδες εργασίας με ενδεικτικά αντικείμενα από ειδικές μορφές τηλειατρικής έως και την υποστήριξη συνταξιούχων που θέλουν να συστήσουν τουριστικές επιχειρήσεις.

Στην επιτροπή, που συστάθηκε για την αξιολόγηση των προτάσεων συμμετείχαν καταξιωμένοι ακαδημαικοί και επιχειρηματίες με εμπειρία σε θέματα  καινοτομίας. Η ιδέα που τελικά προτάχθηκε και πήρε το πρώτο βραβείο ήταν η Recisle που έχει ως στόχο την συλλογή και αξιοποίηση απορριμάτων επιχειρήσεων κυρίως από νησιά.

celestyal award

Χρυσός χορηγός ήταν η Celestyal Cruises ενώ υποστηρικτές της πρωτοβουλίας, που θα επαναλαμβάνεται μία φορά τον χρόνο,μεταξύ άλλων ήταν:

  • Η Microsoft Hellas
  • Tο εκπαιδευτικό ιδρύματα ALBA Graduate Business School at The American College of Greece το οποίο προσέφερε σημαντικές υποτροφίες για τα προγράμματα σπουδών σε όλους τους νικητές των ομάδων που αναπτύχθηκαν στο GetCruiseINN.
  • Το Κέντρο Προετοιμασίας Κουτσοδόντης το οποίο και προσέφερε πακέτα υποτροφιών σε αναγνωρισμένα διπλώματα που διδάσκει.
  • O oργανισμός Blue Growth,ο  οποίος και  συστήθηκε από τον Πέτρο Κόκκαλη, ο οποίος και  στηρίζει με συγκεκριμένες  δράσεις  την Θαλάσσια επιχειρηματικότητα.
  • Ακόμα η Celestyal Cruises προσέφερε το ποσό των 2 χιλιάδων ευρώ στην νικητήρια ομάδα και κλήρωσε τρείς κρουαζιέρες στους νέους επιχειρηματίες που συμμετείχαν στην κρουαζιέρα.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.