ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οικονομικοί και ασφαλείς πλόες με Appoploo

14:52 - 27 Οκτ 2015 | Ναυτιλία
Οικονομικοί και ασφαλείς πλόες με Appoploo
Με αφετηρία τη Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας (ΘΕΑ) η ομάδα του Appoploo ανοίγει πανιά για την επέκτασή της στην αγορά του γιότινγκ στη Μεσόγειο μέσα στο 2016. To Appoploo είναι μια τεχνολογική πλατφόρμα που απευθύνεται στο χώρο του γιότινγκ η οποία εξασφαλίζει στον ταξιδιώτη μια διαφορετική εμπειρία πληροφόρησης και υποστήριξης με άμεσο, εύκολο και αξιόπιστο τρόπο μέσω μόνο ενός smartphone.

Σκοπός του Appoploo είναι να αυξήσει το επίπεδο άνεσης και ασφάλειας του ταξιδιώτη και συνολικά την εμπειρία του ταξιδιού παρέχοντας cost-effective και time-effective διαδικασίες αντιμετώπισης των προβλημάτων εν πλώ. Πρόκειται για μία ελληνική ιδέα που αφορά σε μια μοναδική υπηρεσία η οποία συνδυάζει σε πραγματικό χρόνο και μέσω έξυπνων αλγορίθμων, πληροφορίες του σκάφους (θέση, συνθήκες, εικόνα), αλλά και εξωτερικές όπως ναυτικά και μετεωρολογικά δεδομένα ή κοντινά σημεία εξυπηρέτησης, παρέχοντας στον ταξιδιώτη ακριβώς την πληροφορία που χρειάζεται, τη στιγμή που την χρειάζεται και από κάθε σημείο της διαδρομής.

Το Μάιο 2015, η υπηρεσία Appoploo προβλήθηκε στον κατάλογο του Posidonia Sea Tourism Forum, ενώ τον Ιούλιο του 2015 συμφωνήθηκε με τις εταιρείες Dream Yacht Charter και Incrediblue η χρήση των σκαφών τους για την πιλοτική λειτουργία της εφαρμογής ενώ το Νοέμβριο του 2015, θα συμμετάσχει μέσω της ΘΕΑ στο startup event SLUSH στο Ελσίνκι.

Το λανσάρισμα του Appoploo στην ελληνική αγορά έχει προγραμματιστεί για το Μάρτιο 2016, ενώ ταυτόχρονα η ομάδα είναι σε αναζήτηση χρηματοδότησης με στόχο την επέκταση μέχρι το τέλος του 2016 και σε άλλες αγορές της Μεσογείου.

Γ.Α.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.