ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εντυπωσιακή παρουσία της Ελίν στην έκθεση Ποσειδώνια 2016

10:54 - 21 Ιουν 2016 | Ναυτιλία
Εντυπωσιακή παρουσία της Ελίν στην έκθεση Ποσειδώνια 2016
Η ΕΛΙΝΟΙΛ συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στη σημαντικότερη συνάντηση της παγκόσμιας ναυτιλιακής κοινότητας, την έκθεση Ποσειδώνια, που διεξήχθη από 6 έως 10 Ιουνίου στο Metropolitan Expo Center.

Στο περίπτερο της ΕΛΙΝΟΙΛ η ομάδα πωλήσεων των ελίν marine lubricants παρουσίασε την ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και την άρτια οργάνωση της μέσω της οποίας παρέχει εξυπηρέτηση 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο, Any time, On time. Να σημειωθεί ότι η φετινή έκθεση είχε ρεκόρ συμμετοχών, με πολύ σημαντικές παρουσίες τόσο από την ναυτιλιακή κοινότητα όσο και από προμηθεύτριες εταιρίες του κλάδου.

Η ΕΛΙΝΟΙΛ εξυπηρετεί τους πελάτες της με ελίν marine lubricants σε περισσότερα από 300 λιμάνια παγκοσμίως που περιλαμβάνουν τα σημαντικότερα σημεία ενδιαφέροντος της ποντοπόρου ναυτιλίας όπως τη Σιγκαπούρη, τα λιμάνια της Κίνας, τα λιμάνια του Περσικού Κόλπου, τη Βόρεια Ευρώπη με άξονα τα λιμάνια του Άμστερνταμ, του Ρότερνταμ και της Αμβέρσας και φυσικά στον Πειραιά και όλα τα λιμάνια της Ελλάδας. Παράλληλα, χάρη σε προσεκτικά επιλεγμένες συνεργασίες, μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της οπουδήποτε αλλού απαιτηθεί όπως για παράδειγμα στη Βραζιλία, τη Ν. Αφρική, την Ανατολική και Δυτική Ακτή της Βόρειας Αμερικής και τον Κόλπο του Μεξικού.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.